Saci de vidat haine: soluția perfectă pentru depozitarea hainelor

Sacii de vidat haine sunt soluția perfectă pentru depozitarea hainelor pentru o perioada îndelungată de timp. Când vrei să depozitezi haine din cauza spațiului disponibil în casă ori pentru a te organiza mai bine, ai mai multe opțiuni la dispoziție. În acest articol, îți spunem mai multe despre cum poți folosi saci de vidat pentru depozitarea hainelor, dar facem referire și la alte metode eficiente:

Saci de vidat

Opțiuni pentru depozitarea hainelor

1. Dulap suplimentar. Dacă ai un dulap suplimentar la îndemâna (înseamnă că ești norocos), poți pune haine pe umerașe. La schimbarea sezonului poți doar să faci schimbul între acest dulap și cel pe care îl utilizezi în mod curent. Apropo, evită să așezi hainele pe umerașe de sârma dacă nu dorești să formezi umflăturile acelea inestetice în zona umerilor, când le vei folosi în sezonul următor.

2. Coșuri pentru depozitare. Hainele rezistente cum ar fi blugii, tricourile cu mâneci lungi și hainele din țesături lucrate manual pot fi depozitate în cutii din plastic. Acestea se găsesc de cumpărat cam peste tot. In mod ideal ar fi să așezi cele mai grele haine în partea inferioară. Cutiile îți protejează hainele de praf și se stivuiesc ușor.

3. Saci textili. Pentru articolele mai delicați, poți opta pentru saci textili. Prima data le împachetezi în hârtie și, apoi. le poți pune direct în sac. Acest lucru împiedică deteriorarea și îngălbenirea țesăturilor. Sacii din pânza au avantajul ca lasă aerul să circule prin interior, astfel că hainele se păstrează în condiții optime.

4. Saci de vidat. Iată ca am ajuns și la soluția pe care o consider cea mai bună în vederea depozitarii hainelor. Vei înțelege imediat de ce.

Saci de vidat

Saci de vidat: soluția cea mai bună

Cel mai mare atu al acestei tehnici este faptul că te ajută să economisești spațiu. Deci dacă spațiul este o primă îngrijorare pentru tine (de exemplu, locuiești într-o cameră, casa ori apartament mic), atunci vei aprecia din plin aceasta soluție. Vidarea are loc rapid și este 100% sigură pentru protecția hainelor. Pentru că aerul este extras din interiorul pungii de plastic, se împiedică dezvoltarea bacteriilor care ar putea deteriora hainele.

Sunt persoane care nu le recomanda pentru îmbrăcăminte delicată. Dar chiar și așa sunt de acord ca acolo unde spațiul de stocare este o problema, sacii de vidat sunt extrem de utili.

Ce dimensiune pot avea sacii de vidat?

În acest magazin online, poți găsi mai multe dimensiuni disponibile pentru saci de vidat.

Cei mai mari saci au 68×98 cm. În funcție de ceea ce dorești să videzi, poți opta și pentru modele mai mici – de exemplu saci de vidat 50×60 cm sau saci de vidat 60×80 cm.

Sacii de vidat haine sunt parfumați cu miros de iasomie, trandafir sau lavanda.

Sacii minune de vidat îi poți folosi și dacă dorești să depozitezi lucruri mai groase și anume: plăpumi, pilote, lenjerii de pat sau perne.

Sacii de vidat parfumați se pot vida cu orice model de aspirator, nu trebuie să ai vreun aparat special. Deci, ce poate fi mai util pentru depozitarea lucrurilor decât sacii de vidat ?

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: