Parere stația de călcat GV9580E0 de la Tefal

Testez de ceva timp stația de călcat GV9580E0 de la Tefal. Și a venit timpul să îți spun o parere: stația de călcat GV9580E0 de la Tefal. Nu mă omor să calc. Cred că știi asta deja. Nu este o activitate plăcută pentru mine. Ba chiar o consider o corvoadă. Dar mi-am dat seama că toate astea se pot schimba cu stația de călcat GV9580E0 de la Tefal.

stația de călcat GV9580E0 de la Rowenta

Principii de folosire stația de călcat GV9580E0 de la Tefal

Principiile de mai jos nu se aplică numai pentru stațiile de călcat Tefal, ci pentru toate stațiile. Sunt chestii de bun simț până la urmă.

În stația de călcat se pune apă dedurizată – asta dacă vrei ca stația ta să aibă viață cât mai lungă. Eu folosesc apa dedurizată și în placa pentru păr și în stația de călcat. Aceste produse nu folosesc atât de multă apă încât să spui că îți face o gaură în buget. Iar apa dedurizată nu este nici atât de scumpă. Oricât de bun ar fi filtru de calcar al unui produs, nu are cum să facă față. Toată apa din România este foarte dură. Până și cea din sticlele de apă plată are calcar. Pune apă într-un pahar și las-o peste noapte. Ai să vezi a doua zi depunerile.

Stația de călcat se curăță – din același motiv ca mai sus. Nu cred că vrei să dai o căruță de bani pe un produs și apoi să se strice în câteva luni. Există produse speciale pentru curățarea rezervorului și desfundarea orificiilor. Oricât de mult ai vrea să nu le bagi în seamă, pe acolo iese aburul. Iar orificii curate înseamnă un jet de abur mai puternic. Ceea ce se traduce prin muncă mai puțină la călcat.

Rezervorul se umple când stația e rece – din motivul cu apa. Un rezervor fierbinte care este umplut cu apă rece, se va coroda mai repede. Iar la stația de călcat GV9580E0 de la Tefal, un rezervor este super de ajung pentru mai multe seturi de lenjerie. Așa că nu ai niciun motiv să umpli rezervorul când e fierbinte.

stația de călcat GV9580E0 de la Rowentastația de călcat GV9580E0 de la Rowentastația de călcat GV9580E0 de la Rowenta

Parere stația de călcat GV9580E0 de la Tefal

Iar acum că am văzut cum să avem grijă de stația de călcat GV9580E0 de la Tefal, hai să îți povestesc despre ea.

O stație de călcat are multiple avantaje, dar o stație de călcat bună și performantă îți poate transforma ziua. Din calvarul de a calca, în plăcerea de a termina rapid.

Timp de călcare redus – poți călca cu 25% – până la 50% mai repede. Datorită rezervorului mare de apă și a aburului, cutele dispar ca prin magie. Rezervorul mare te ajută să termini ce ai de făcut cu o singură încărcare. Capacitatea rezervorului este de 1,9 litri.

Jet de abur puternic – stația de călcat GV9580E0 de la Tefal are 8 bari. Ceea ce înseamnă un jet de abur variabil de 180 g/min. DAR jetul de abur constant este de 580 g/min. Crede-mă la valorile acestea nicio cută nu rezistă. Și hai să își spun un secret. Talpa nu picură. Cred că te-ai confruntat și tu cu problema asta. După ce călcai frumos, pac o pată de apă că a picurat din orificiul din talpa fierului. Ei bine, orificiile de la stația de călcat GV9580E0 de la Tefal nu picură. Am testat de câteva ori! Aburul iese prin orificiile din vârf, laterale și centrale în mod continuu

Programe presetate – nici eu nu știu la ce temperatură se calcă mătasea. Și până la urmă de ce ar trebui să știm așa ceva? Stația de călcat GV9580E0 de la Tefal vine cu 4 programe presetate. O combinație între temperatură și abur. Eco, delicate, normal și MAX. Chiar nu are rost să știi la ce temperatură trebuie setată. Stația știe singură.

Călcare verticală – asta fiind cea mai faină chestie. Nu mai ai nevoie de încă un produs. Datorită jetului de abur puternic și constant, stația de călcat GV9580E0 de la Tefal devine un fier de călcat vertical. Pe mine mă ajută enorm la sacouri, cămăși și bluze. Mai ales când sunt pe fugă.

Ce zici? Te-am convins să o stație de călcat e de enorm ajutor?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: