Părere pudra compactă Lambre

Am rămas datoare cu o părere: pudra compactă Lambre. Am scris pe Instagram că pudra compactă Lambre este cea mai bună prietenă a mea la drum lung. În acest articol aș vrea să îți spun părerea mea despre această pudră și de ce a devenit favorita mea.

Puțin despre marca Lambre

Până la Bucovina Beauty Blogger Event nici nu auzisem de marca Lambre. Am mai scris despre Lambre aici. Până la urmă, oricât de mult aș vrea să fiu la curent cu tot ce se întâmplă în lumea de beauty este practic imposibil. Sunt atâtea marcă și multe apar de azi pe mâine. Chiar nu pot ține pasul. Dar sunt extrem de bucuroasă că am avut șansa să cunosc marca Lambre. O companie de familie înființată în Polonia, Lambre a devenit rapid o marcă internațională. Mai ales datorită grijii cu care pentru produse și calității ingredientelor.

Pudra compactă Lambre: de mare ajutor vara

Cu ambalajul său luxuriant, pudra compactă Lambre a devenit rapid preferata mea. Îmi place atât de mult, încât o port tot timpul în geantă. Vara asta mi-a fost de mare ajutor. Și hai să îți spun ți câteva motive.

Matifiează – toate pudrele matifiază, dar pudra compactă Lambre o face atât de bine încât e imposibil să nu te îndrăgostești de ea. Pur și simplu nu mai strălucește nimic ore bune.

Nu se strânge în riduri – de la o vârstă, acest lucru devine un factor decisiv în alegerea unei pudre. Îți spun cu mâna pe inimă că pudra compactă Lambre este perfectă din acest punct de vedere. Am testat-o timp de multe ore (peste 12) și nu s-a strâns nici măcar puțin. Ba din potrivă, chiar maschează ridurile fine.

Foarte fină – este una dintre cele mai fine pudre încercate de mine. Probabil de asta îmi și place atât de mult. Și tot de asta nu se strânge și reușește să marcheze ridurile.

Un al doilea fond de ten – mai ales pentru drumuri lungi. Eu plec des la drum, uneori zile în șir. Ultima dată am plecat joi și m-am întors duminică. Timp în care am dormit doar noaptea de vineri spre sâmbătă. În rest, tot în mașină și pe drum. Pudra compactă Lambre mi-a reîmprospătat fondul de ten instant. A șters urmele de oboseală de pe ten. Fixează foarte bine fondul de ten și ajută mult la aspectul general.

Nu usucă pielea – un alt factor important la drumurile lungi este pielea uscată. Crema hidratantă cam iese din discuție. Așa că este extrem de important ca pudra să nu usuce.

Lux la superlativ cu pudra compactă Lambre

Motive pentru are iubesc pudra compactă Lambre ar mai fi destul de multe. Dar degeaba îți tot povestesc eu cât e de bună. Important e și sentimentul pe care îl ai când ții în pudra Lambre. De la ambalaj, până la formă și la puful simpatic, pudra Lambre exprimă numai Lux. Este unul dintre acele produse pe care tot vrei să îl folosești, chiar dacă nu e nevoie. Oricât de bine ar fi aplicat sau oricât de mult ar dura, tot vreau să o scot din geantă. Măcar să mă uit în oglindă. Îți dă un sentiment de produs high-end. Și nu costă o avere.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: