Il vrei pe Antonio Banderas, Her Golden Secret?

Îl vrei? Știu ca îl vrei pe Antonio Banderas! Bine poate nu mai este idolul care a fost o dată. Acum alți actori mai tineri i-au luat locul. Dar parfumul cu același nume rămâne printre preferate.

Antonio Banderas Her Golden Secret

De ce parfumul Antonio Banderas Her Golden Secret?

După ediția din 2011 a parfumului Antonio Banderas The Golden Secret, apare parfumul Antonio Banderas Her Golden Secret. Acesta deschide un nou capitol al poveștii, creând aroma minunată a seducției. Misterios, intens și jucăuș, Antonio Banderas Her Golden Secret cucerește toate simțurile. Pur și simplu nu poți rezista atracției lui fascinante.

Parfumul Antonio Banderas Her Golden Secret dezvoltă note puternice și seducătoare fructate, amestecând coaja de bergamotă, mandarină, măr și piersică. Notele medii introduc uniunea dintre florile de portocal cu pulpa de coacăze negre. Baza este lemnoasă, cu note de patchouli și cedru, împreună cu vanilie și mosc.

Note de vârf: mandarină, bergamotă, măr verde, piersică

Note de mijloc: gardenie, neroli, coacăze negre

Note de bază: patchouli, lemn de cedru, boabe de tonka, mosc, vanilie

Antonio Banderas Her Golden Secret

Sticla Antonio Banderas Her Golden Secret

Ei bine, sticla parfumului Antonio Banderas Her Golden Secret este de aceeași formă ca a parfumului The Golden Secret, dar puțin mai luxuriantă. Sticla evidențiază feminitatea și sofisticarea compoziției. Mai ales dacă e să ținem cont de capacul auriu masiv. Pe ambalaj avem o cheie mare și galbenă, perfectă pentru a dezlega secrete misterioase. Parfumul Antonio Banderas Her Golden Secret a fost lansat în 2013, iar „nasul” acestuia este Sonia Constant.

Recomandare

Parfumul Antonio Banderas Her Golden Secret este perfect pentru femeile puternice care vor să emane feminitate. Senzualitatea se îmbină perfect cu delicatețea. Te învăluie dar nu te îneacă. Din punctul meu de vedere este parfumul perfect pentru birou sau pentru o ieșire cu prietenii.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: