Vapour Rub si respiri usor

Când persoană adultă este răcită, aceasta acceptă mai ușor disconfortul unei respirații greoaie și simptomele de nas înfundat. Dar când cei mici sunt afectați de simptomele răcelii, trebuie să le amelioram cu orice preț. Vapour Rub este un produs excelent, un gel pentru respirație ușoară, care îl ajută pe cel mic să treacă peste neplăcerile unui năsuc înfundat. Iar pe noi mamele putem să fim mai liniștite știind că puiul nostru nu simte disconfort și nici nu trebuie să îl chinuim cu spălături nazale.

Vapour Rub

Ce este Vapour Rub?

Vapour Rub este un gel mentolat ce desfundă nasul la bebeluși din ingrediente naturale: eucalipt, mentol, ulei de cimbru. Acesta decongestionează nările și ajută copilul să respire ușor. Special conceput pentru utilizarea la copii în vârstă de 3 luni sau mai în vârstă. Produsul este combinație de uleiuri aromatice de eucalipt, mentol și cimbru pe bază moale de parafină, care nu va afecta pielea delicată a bebelușului. Vaporii unguentului eliberează căile nazale ale bebelușului, combat tusea și ajută la respirație ușoară. Este un unguent ce poate ajuta în tratamentul răcelii. Conține mentol, ulei din frunze de eucalipt, ulei de cimbru vulgaris și vaselină albă. Vapour Rub este recomandat copiilor peste 3 luni.

Cum folosești Vapour Rub?

Se masează o cantitate mică pe gât și pe piept. Nu folosi produsul pe mucoase sau pe tegumente iritate sau inflamate! Trebuie să ai grijă și să eviți contactul cu ochii! După aplicarea acestui gel nu uita să te speli pe mâini cu apă și săpun pentru a evita eventualele neplăceri care pot apărea prin ducerea reflexă a mâinii la ochi!

Alternativ sau preventiv, se poate aplica Vapour Rub pe o bucată de material textil. Aceasta se așază în zona în care stă copilul (sub pernă sau pe noptieră), însă fără să îi fie la îndemână. Vaporii de la aceste uleiuri ajută la decongestionarea nazală a celui mic astfel încât să se poată hrăni mai bine și să poată dormi mai liniștit.

În perioadele cu incidență mai mare a virozelor și a alergiilor, Vapour Rub poate ajuta la prevenirea acestor afecțiuni.

Iar în curând se va deschide un magazin online ”Bazarul de sănătate”. Acolo vei putea găsi mult mai simplu aceste produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: