Perspirex si ai scapat de transpiratie

Perspirex este un deo roll-on mai aparte. Vezi și tu câte reclame sunt la TV despre antiperspirante care promit 24-48 de ore de prospețime. Și le crezi și le cumperi. Iar apoi îți plângi de milă, căci constați e reclama e doar reclamă și atât. Dar oare cum ar fi să existe un produs care chiar să te scape de transpirație?

Aici intră în scenă Perspirex

Perspirex

Brandul Perspirex este pe piață încă din 1979 și are mai multe produse, nu doar antiperspirante. Dar noi o să vorbim azi despre produsele contra transpirației. Care chiar au efect și chiar își fac treaba.

Perspirex deo roll-on se aplică seara pe pielea curată. De ce? Pentru că seara glandele sudoripare sunt mai puțin active, altfel că Perspirex va fi mai eficient. Foarte important: pielea trebuie să fie curată, fără iritații (adică nu te epila cu cel puțin 48 de ore înainte de a aplica produsul). Perspirex se aplică cu o singură mișcare sus-jos. Nu aplica prea mult produs, deoarece irită. O cantitate mică este eficientă și de ajuns. A doua zi dimineața, te speli și nu mai dai cu nimic. Cu prima ocazie când transpiri, vei observa că nu mai transpiri.

Treburile sunt simple: dacă urmezi instrucțiunile clare are producătorului, nu ai ce probleme să ai. Am auzit de iritații când s-a aplicat prea mult produs. Sau când s-a aplicat produsul după ureche.

Ingrediente Perspirex

Alcohol Denat/Sd AlcoholAluminum LactateAluminum ChlorideCyclopentasiloxaneGlyceryl StearateCetyl PalmitateHydrogenated Castor OilHydrogenated Microcrystalline Wax

Da, are Aluminum Chloride pentru că este singurul ingredient care inhibă transpirația. Și până la urmă poate fi blamat cât vreți voi din cauza asta. Dacă tu îmi poți spune un produs natural împotriva transpirației, te rog. Am scris aici cum m-am chinuit 1 an cu piatra de alaun. Chiar nu îmi vine să mai trec prin așa ceva.

2 thoughts on “Perspirex si ai scapat de transpiratie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: