Pearl Drops Hollywood Smile pentru un zambet stralucitor

Cred că toate ne dorim un zâmbet mai alb, mai strălucitor și care să cucerească, drept pentru care astăzi vă voi vorbim despre Pearl Drops Hollywood Smile.


Este un produs recent intrat în rutina mea de îngrijire și care îmi place foarte mult. Produsele din gama Pearl Drops au fost create special pentru îngrijire zilnică, sporind astfel frumusețea dinților și albul lor natural, făcându-i să strălucească. Mai mult, aceste produse special concepute pentru albirea dinților sunt recomandate de către stomatologii din întreaga lume și nu prezintă niciun risc pentru dantură.

Deoarece igiena orală joacă un rol foarte important în viața de zi cu zi, Pearl Drops a acordat zâmbetului importanta cuvenita și a dezvoltat gama completa de produse pentru îngrijirea orală care albește dinții, îi întărește și îi protejează în același timp. Pearl Drops este gama de produse specializate în albirea/curățarea și protejarea dinților pe baza de fluorură și micro agenți pentru înlăturarea petelor și recăpătarea albului natural al dinților.

Cum funcționează Pearl Drops Hollywood Smile?

Pearl Drops Hollywood Smile curăță și albește dinții cu blândețe. Ajută la îndepărtarea plăcii bacteriene, reduce tartrul și are un gust proaspăt mentolat oferindu-ți o varietate de motive pentru a zâmbi în fiecare zi. Strălucire instantanee și luciu pentru un zâmbet frumos și luminos, asta e deviza Pearl Drops.

Peste 85% dintre cei care au încercat acest produs inovator de albire dentara au declarat că dinții lor sunt mai albi și mai strălucitori. Folosit de 2 ori pe zi, timp de 3 săptămâni, Hollywood Smile albește dinții cu până la 4 nuanțe. Datorită oxigenului activ conținut în formula sa, Pearl Drops Hollywood Smile îmbunătățește smaltul dinților în timp ce fluorul îl întărește și îl protejează. Elimină petele de ceai, cafea și tutun.

Pearl Drops Hollywood Smile reda aspectul sănătos și strălucirea naturala a dinților, asigurând totodată protecția smalțului, fără a cauza sensibilitate. La un preț de aproximativ 17 lei pentru 50 de ml (îl puteți găsi și mai ieftin dacă prindeți vreo ofertă) este un adevărat tratament de înfrumusețare pentru zâmbet.

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: