Oje si ingrijirea unghiilor cu Malika Colors

Cum nu îmi stă în obicei și separat de articolele de până acum, astăzi vorbim despre oje și îngrijirea unghiilor cu Malika Colors. De fapt despre produsele lor mult lăudate pe care am avut șansa să le încerc.

Malika Colors nu este o marcă autohtonă, ci una italiană care a intrat și pe piața de la noi.


Ojă și ulei pentru îngrijirea cuticulelor de la Malika Colors

De curând brandul Malika Colors, a lansat gamă profesională de tratamente pentru unghii ce cuprinde 7 produse, fiecare fiind etapă importantă pentru îngrijirea și sănătatea acestora.

Când le-am văzut prima data, sincer îți spun că am strâmbat din nas. Nicio ojă nu rezistă mai mult de 1 zi pe unghiile mele. Am pățit o dată, acum să mă dau cu ojă și peste 5 minute să fi sărit. Am urât ojele clasice până le-am descoperit pe cele de la Malika Colors.


În cadrul evenimentului Bucovina Beauty Bloggers Event am primit o ojă și un tratament pentru cuticule de la Malika Colors. Am zis să le încerc să nu am ce pierde. Chiar dacă mintea mea zicea nu, sufletul meu de bloggeriță a zis da. Ojele de la Malika Colors Romania se aplică rapid, uniform și se usucă foarte repede. În plus, oja îmi place mult deoarece se aplică dintr-o singură mișcare. Este foarte pigmentată și nu are nevoie de 2 straturi. Mai mult, nu pătează unghia deloc. Și asta chiar și fără base coat.


Și pentru că mereu uit, tratamentul pentru cuticule nu a fost o prioritate pentru mine. Dar pe cel de la Malika Colors îl folosesc cu plăcere. Este un ulei de migdale îmbogățit cu vitamine. Cred că nu trebuie să îți mai povestesc în detaliu despre beneficiile uleiului de migdale. În plus, se absoarbe extrem de bine și repede. Astfel că nu trebuie să te chinui foarte mult. Sau să vezi aplicarea uleiului pentru cuticulele de la Malika Colors ca o corvoadă. Până la urmă, unghiile frumoase nu înseamnă numai manichiură. Dacă pielea cuticulelor este crăpată, poți să pui ce culoare vrei tu pe unghii. Mâinile tale nu vor arăta bine orice ai face.

Gențile Lucy de la Malika Colors


Ei și probabil te întrebi ce vreau să îți arăt în poza de mai sus? Geanta Lucy a celor de la Malika Colors este un produs unicat. Fiecare geantă este diferită. Sunt făcute numai din materiale de lux și sunt speciale. Îți poți imagina că gențile acestea au fost senzația evenimentului. Toată lumea a întrebat de ele, toată lumea a vrut poze cu ele. Până și domnii au fost interesați de gențile Lucy.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: