Golden Rose in Iulius Mall Suceava

Folosesc produse Golden Rose încă de când am dat cu nasul de cosmetice, din liceu și am încercat tot timpul să le rămân fidelă. Din păcate uneori sunt copleșită de câte produse primesc și nu dau multă importanță celor pe care le cunosc bine. Dar hai să îți spun câte ceva despre marca Golden Rose în caz că nu știi. Erkul Cosmetics, cu experiență de peste 30 de ani, produce cosmetice ca fond de ten, fard de obraz, pudra compacta, fard de ochii, rimel, ruj, lipgloss si lacuri de unghii sub brand-ul Golden Rose.

Golden Rose

De mult îmi doream să încerc unele produse, mai ales rujurile lichide mate. Dar am avut șansa când am descoperit insula Golden Rose din Iulius Mall Suceava. Acolo vei găsi un magazin cu produse premium (make-up, lacuri de unghii și accesorii) la prețuri accesibile.

Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick

Despre Longstay Liquid Matte Lipstick de la Golden Rose pot spune că este un ruj foarte pigmentat, cu putere mare de acoperire. Se aplică destul ușor pe buze și se întinde bine. Este necesar un singur strat pentru uniformizarea nuanței. Numai că până se usucă și se matifiază este puțin lipicios. Nuanța aceasta conferă puțin volum buzelor, parcă le face mai pline.

Rujurile au o formulă foarte bună, sunt cremoase, pigmentate. Le poți găsi în mai multe nuanțe de nude, roșu, grena, maro, violet. Singurul lucru care ar putea să deranjeze unele persoane mai sensibile este cum se simt pe buze. Fiind rujuri cu rezistență îndelungată pot da impresia de mască. Dar, comparându-le cu alte rujuri care au același preț sau chiar mai scumpe, mie chiar îmi plac.

Golden Rose Mate Metallic LipGloss

Golden Rose Metals Metallic Lipgloss este disponibil în 7 nuanțe de roz, nude, auriu, bronz, mov. Lipglossul este un luciu de buze care creează finisare mată și metalică pe buze. Are un finish mat/metalic, rezistă binișor pe buze, nu e lipicios și face buzele să pară mai mari. Se poate purta direct pe buze, pentru că e pigmentat, dar arată frumos și peste alte rujuri.

Golden Rose Color Expert

Golden Rose este unul dintre cele mai vechi branduri de oje. Mă bucur să văd că acest brand are evoluție atât de frumoasă. Color Expert reprezintă o linie de lacuri de unghii de la Golden Rose, care asigură aplicare ușoară datorită pensulei sale extra largi și formulei care conferă acoperire perfectă unghiilor tale.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: