Crema Bioten cu uleiuri pretioase pentru un ten de poveste

Bioten este o gamă de produse cosmetice bazată pe rețete și ingrediente naturale, cu eficiență demonstrată de-a lungul timpului. Sunt sigure pentru tenul tău și îți pun în evidență frumusețea naturală.

Crema Bioten nutritivă de zi pentru tenul uscat și sensibil conține miere și gălbenele ce ajută la calmarea, tonifierea, regenerarea și îngrijirea tenului uscat. Doar că din nefericire, tenul meu este mixt spre gras. De aceea am constat că oricât de bună ar fi această cremă, am ceva probleme cu ea. Nu se absoarbe deloc repede și lasă peliculă grasă. Sunt convinsă că acest lucru este din cauza tenului meu gras. Nici nu am cum să fiu pe deplin mulțumită de o cremă care se adresează tenului uscat. Așa că dacă tu ai tenul uscat, crema Bioten este perfectă. Și hai să îți spun de ce.

Bioten

Beneficiile cremei Bioten

Utilizată regulat, crema ajută pielea să absoarbă ulterior mai bine nutriții din produsele de îngrijire, rezultând un ten sănătos, strălucitor și tânăr. Mierea este ingredientul din orice produs al mărcii. Ceea ce traduce printr-un ten catifelat, tonifiat și sănătos. Crema Bioten nutritivă de zi pentru tenul uscat și sensibil conține miere și gălbenele ce ajută la calmarea, tonifierea, regenerarea și îngrijirea tenului uscat. Mierea de albine este bogată în vitamine, magneziu și calciu. Are acțiune antioxidantă și tonică pentru piele. Gălbenelele stimulează procesul de dezvoltare celulară și hidratează în profunzime. Adică tot ce și-ar putea dori tenul tău uscat.

În plus, Bioten a schimbat ambalajul clasic al cremei cu uleiuri prețioase. Acum este unul modern și adaptat vremurilor agitate în care trăim. Iar dacă tenul tău este sensibil și uscat, nu mai sta pe gânduri. Crema Bioten cu uleiuri prețioase este cea mai potrivită pentru tine.

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: