Balsamul cu keratina si pantenol Anian pentru un par revitalizat

Am fost atât de ocupată să tot povestesc despre produse de machiaj și îngrijire, încât nu am mai vorbit de multișor despre un produs pentru păr. Așa că azi îți povestesc despre Balsamul cu keratină și pantenol de la Anian. În caz că nu știai, Anian este o marcă din portofoliul Laboratoarelor Forenqui. Firma spaniola, situata în Valencia, își dezvoltă activitatea în sectorul cosmetic cu o gamă de produse de înaltă calitate atât pentru îngrijirea părului, dar si cosmetice și pentru piele. Produsele Anian sunt aduse in Romania de firma Trio Cosmetics Deluxe.

Anian balsam keratina

Balsam Anian cu keratină și pantenol

Am ales acest balsam din mai multe considerente. În primul rând îmi plac foarte mult produsele Anian ce conțin keratină. Părul meu este simplu de coafat după folosire și stă mult mai drept. Acest lucru mă ajută să nu mai folosesc placa atât de mult. Apoi, firul de păr este puternic, mai descurcat.

Anian balsam keratina

Câteva cuvinte despre keratina din balsamul Anian

Keratină este o componentă naturală a firului de păr. Cam 85% dintr-un fir de păr este keratină. Când părul este coafat în exces şi supus factorilor externi (soare, vânt, raze UV sau altele) keratina își pierde calitatea originală rezultând astfel un păr lipsit de elasticitate şi greu de aranjat. Majoritatea specialiştilor cataloghează tratamentul pe bază de keratină ca fiind cel mai nou trend în materie de îngrijire a părului, pentru orice fel de textură. Femeile care au încercat aceste tratamente cu keratină le consideră un adevărat miracol, mai ales că în urma acestora, coafarea şi îngrijirea părului devine mult mai uşoară. Deci dacă consideri că părul tău este foarte fragil şi lipsit de elasticitate, este timpul pentru un tratament cu keratină. Aceasta una dintre cele mai bune terapii pentru regenerarea intensivă a firului de par.

Așa că atunci când am descoperit că Anian are un balsam cu keratină, nu am mai stat pe gânduri, mai ales că prețul este foarte, foarte bun. Am dat 39 de lei pe un balsam Anian de 1000 ml.

Câteva cuvinte despre pantenolul din balsamul Anian

Utilizarea pantenolului în produsele de îngrijire a părului va spori rapiditatea creșterii părului, a volumului acestuia, îi va da strălucire și vei observa că este mai sănătos. Produsele ce conțin pantenol sunt foarte eficiente și acționează repede. De exemplu, în cazul balsamului Anian, timpul de acționare este de doar 1 minut. Eu una mă plictisesc repede și nu am prea multă răbdare. Așa că un produs ce acționează repede este pe gustul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: