Nomasvello Suceava – pentru ten perfect

Marca Nomasvello a luat naștere în anul 2007 în Spania și de atunci și până acum a reușit să se extindă în 16 țări, aflate pe 3 continente. Bineînțeles că România este una dintre aceste țări. Iar din cele 1200 de centre la nivel mondial, există un centru Nomasvello Suceava, la Iulius Mall.


Locația te întâmpină cu un design modern și frumos care îți induce imediat o stare de relaxare. NomasVello Suceava oferă o gamă completă de servicii de epilare definitivă cu IPL, curățare și rejuvenare facială. La NomasVello Suceava găsești cel mai puternic sistem IPL disponibil pe piață (cu 60 de joules/cm pătrat), care a fost special conceput pentru a oferi tratamente de îndepărtare a părului și de întinerire a pielii pe bază de lumină intens pulsată. Spre deosebire de sistemele de îndepărtare a părului cu laser, lumina intensă pulsată poate trata aproape toate tipurile de piele și păr, cu mai puține efecte secundare și la un cost mai mic.


Curățare ten cu inovația Pro Skin

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovatoare în domeniul frumuseții! Funcționează fără produse chimice. Curățare cu apă galvanică înainte de tratament și apoi folosește ultrasunetele pentru o curățare profundă a tenului. Îndepărtează impuritățile, sebumul, fără a ataca țestul. Elimină celulele moarte și reactivează circulația. După cum se poate vedea sunt roșie în zona nasului, unde s-a insistat puțin mai mult. Dar, pentru că după tratament s-a aplicat un gel de închidere a porilor, roșeața a persistat cam o oră. Și apoi a dispărut.


Când vrei rezultate pentru tenul tău, mergi la NomasVello Suceava. Îți vor oferi soluția potrivită și vei fi mulțumită de rezultate.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: