Bucovina Beauty Blogger Event

Articolul acesta despre Bucovina Beauty Blogger Event abia așteptat să vadă lumina zilei dar nu am apucat să-l public pe cât de repede mi-aș fi dorit. Ieri minunatul meu soț a venit acasă cu 50 de kilograme de hribi și 10 kilograme de afine și a trebuit să amân tot ce aveam de făcut. În schimb, fetele care au venit la Bucovina Beauty Blogger Event au mers la cetatea de scaun a Sucevei să viziteze și să facă poze. Eu curățam ciuperci, ele făceau poze. Eu fierbeam bureți, ele vizitau. Eu puneam în pungi, ele schimbau impresii. Și uite așa am pierdut eu o zi frumoasă.

Dar sâmbătă am putut să mă bucur de eveniment. Am mers la o ceainărie foarte cochetă, Sakura. Că tot a început să îmi placă și mie ceaiul, mai ales de când am descoperit că ceai nu înseamnă păpădie și floare de soc, ci frunze din planta de ceai care au cu totul alt gust decât „buruienile” pe care mi le punea bunica în cană.

Fete frumoase alături de sponsorii de la Bionike

Per total am fost o gașcă frumoasă, am schimbat opinii cu fetele care au aceleași pasiuni ca și mine ȘI mai ales am avut ocazia să cunosc persoanele din spatele cuvintele de pe blogurile pe care le citesc.

Mulțumiri speciale Cameliei de la DarkPassion.ro pentru frumoasa organizare și pentru tot efortul pe care l-a depus ca Bucovina Beauty Blogger Event să devină realitate.

Comenteaza cu facebook

comments

3 thoughts on “Bucovina Beauty Blogger Event

 • 4 iulie 2018 at 22:03
  Permalink

  Buna!Ma bucur ca ai fost la event si ai avut ocazia sa te intalnesti si cu alte bloggerite.Cred ca te-ai intors si cu multe bunatati cosmetice pe care deabia astepti sa le testezi si sa ne povestesti despre ele in noi articole.Te pup!

  Reply
 • 5 iulie 2018 at 11:37
  Permalink

  Ce eveniment minunat! Va felicit ca ati reusit sa va intalniti. N-am participat pana acum la un astfel de eveniment, poate se organizeaza si in zona mea.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: