Calendare Advent 2016

Calendare Advent au stârnit atât de multă vâlvă încât cred că vor fi ”the next big thing”. Anul trecut le-am ignorat cu grație, ca să zic așa. Mi-am adus aminte că există după ce majoritatea erau sold out. Așa că anul asta m-am gândit să încep din timp și să îți prezint câteva.

Paul & Joe Advent Calendar

52f583bfb1723169347294d9032dbd25
Calendarul de la Paul & Joe este mai puțin cunoscut, atât de puțin cunoscut că abia anul acesta s-au decis să scoată un Calendar Advent. Are un aranjament destul de straniu, căci unele ferestre sunt doar ilustrații, unele ferestre dau într-altele. În total sunt 12 ferestre, dar doar 6 produse. Va apărea în noiembrie, dar te poți uita pe ASOS, cu vreo săptămână înainte. Preț: 56 lire.

Benefit Advent Calendar

Calendarul Benefit, denumit Benefit Girl O’Clock Rock, va conține 12 mostre cu ele mai bine vândute produse Benefit. Valoarea produselor este de 68,46 lire, dar prețul calendarului va fi de 34,5 lire. Vestea proastă e că se va găsi exclusiv în Debenhams, care nu au auzit că există și România pe hartă pe undeva în Europa. Așa că dacă îl vrei trebuie să te rogi de cineva din UK să ți-l trimită.

Clarins Advent Calendar

clarins-advent-calendar-1

Calendarul Clarins va fi scump, foarte scump chiar, cu un preț de 95 de lire. Dar în ciuda prețului, este superb. Calendarul va conține produse cosmetice și… tada… decorațiuni. Este o adevărată reinventare a unui calendar Advent. Un mix între cosmetice și decorațiuni, cine s-ar fi gândit? Iar produsele cosmetice vor fi foarte diverse: creme de mâini, Beauty Flash Balm, boostere etc. Se lansează luna următoare, dar poate fi precomandat.

Rituals Advent Calendar

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Deși l-am lăsat mai la urmă, trebuie să își spun că Rituals Advent a apărut deja. Și în el găsești de toate: de la creme de corp, pentru mâini, gel de duș și parfum până la scrub cald și spray pentru lenjerie. Să mai zic că trimit și în România?

L’Occitane Advent Calendar

loccitane-advent-calendar-e1444397336935

În cazul în care cele mai sus nu te-au convins, opțiunile sunt deschise.  L’Occitane Advent Calendar amestecă și el produsele de beauty o surpriză pentru casă. Prețul este unul chiar foarte bun: 39 de lire. Sunt convinsă că va dispărea rapid din stoc.

The Body Shop Advent Calendar

body-shop-advent-calendar

Anul trecut The Body Shop Advent Calendar a dispărut pur și simplu. Nici nu am apucat să aflu bine el, că paf deja era stocul zero. Acum acesta va conține Spiced Apple Shower Gel 60 ml, White Bath Gloves, Vitamin E Moisture Cream 18 ml, Camomile Gentle Eye Make-Up Remover 60 ml, Shea Lip Butter 10 ml, Eyeshadow Brush și British Rose Instant Glow Body Butter 200 ml. Se pare că vor exista trei calendare din care putem alege: verde standard la £60, roz deluxe la £80 și roșu la £99.

Și zău dacă vreau să își spun că în magazinele din afară sunt calendare advent cu prețuri de la 5 lire. Vrei să îți povestesc despre ele?

 

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Calendare Advent 2016

 • 27 septembrie 2016 at 9:56
  Permalink

  Nici eu nu am auzit de ele pana acum. Multumim pentru ca ne-ai informat de existenta lor 🙂

  Reply
  • 27 septembrie 2016 at 9:57
   Permalink

   Si eu am auzit abia anul trecut, prea tarziu ca sa mai cumpara vreo unul 🙂

   Reply
 • 29 septembrie 2016 at 5:42
  Permalink

  Eu nu am auzit de ele. Mersi pentru informatie 🙂 . Par haioase

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: