Renovare cu mama

Sau mai bine zis titlul ar fi trebuit să fie renovare cu indecisa de mama. Dar să o iau cu începutul. Din varii motive mama a decis să se mute de la casă la bloc. Așa că primul pas a fost să găsim un apartament pe placul ei. Mi-am rupt picioarele vreo trei luni prin oraș căutând ceva pe placul mamei. Crezi că am găsit? Greșit! Am cumpărat un apartament până la urmă, dar nu e chiar pe placul ei. Pe placul ei nu au fost nici cele 50 de alte apartamente pe care le-am văzut. Până la urmă a trebuit să iau decizia și să cumpăr ceva, altfel și acum umblam prin oraș la vizionări. Am crezut că de aici înainte totul va merge lin, dar ți-ai găsit?
Apartamentul cumpărat necesita renovare generală, așa că a urmat nebunia cu alergatul după materiale necesare renovării. Am crezut că va fi simplu să cumpăram niște gresie, faianță, parchet și obiecte sanitare. Doar am crezut, că realitatea m-a lovit crunt în moalele capului.
– Facem bucătăria maro, așa să fie mai suferitor?
– Nu!
– Bine, atunci ce culoare vrei să fie?
– Păi mă gândeam să o facem aceeași culoare ca la tine.
– A mea e MAROOOOOO!
– A da? Păi atunci o facem maro.
Bun, măcar am stabilit o treabă. Logic că am plecat la ora 3 după gresie și faianță și am ieșit din magazin la ora 7 seară, fără să reușim să ajungem la o concluzie. Unele erau prea mici, altele prea mari, unele prea maro, altele nu destul de maro. Am dus-o frumos acasă și m-am întors în magazin și am cumpărat prima gresie și faianță maro pe care am pus ochii. Tot eu am ales și parchetul și cel mai probabil eu voi alege și restul. Nici nu am mai lăsat-o să treacă pe la apartament să vadă cum merg lucrările. I-am zis că meseriașii se vor apuca din iulie că nu au avut timp. Până atunci va fi gata totul. Nu zic că e simplu să trebuiască să mint și să aleg în locul ei, dar ies la pensie eu dacă o mai țineam așa cu fiecare cameră.

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Renovare cu mama

 • 26 iunie 2016 at 23:52
  Permalink

  M-ai binedispus cu articolul tau.Si sotul meu e la fel de nehotarat si studiaza piata de o mie de ori pana cumpara ceva mai ales daca este vorba de multi bani in joc.Uneori se joaca cu nervii mei alteori imi pare bine ca se intereseaza si nu cumpara din prima pentru ca la prima vedere iti pot scapa detalii importante.

  Reply
  • 27 iunie 2016 at 13:25
   Permalink

   Ehe una e sa compari preturi si calitate si alta e sa fii asa indecis. :))

   Reply
 • 27 iunie 2016 at 12:55
  Permalink

  Super tare!!! Asta inseamna sa ai nervi tari si o mama „intelegatoare ” …cu nervii tai. Eu insa nu inteleg ideea de a da casa cu curte pe un apartament, dar gusturile nu se discutra. Sper ca rezultatul final sa fie pe placul ei 🙂

  Reply
  • 27 iunie 2016 at 13:26
   Permalink

   Nu mai rezista mai ales cu munca in gradina 🙁 Sper sa se adaptaze. Si eu cred ca le va fi foarte greu. Dar vedem. Daca nu o sa vanda si o sa isi ia casa :))) Tot pe nervii mei

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: