Protectie solara de baut

O să zici că am înnebunit și că m-am apucat să beau crema cu SPF, dar în articolul de azi vreau să își povestesc despre un supliment alimentar sub formă de băutură care pretinde că intensifică protecția naturală a pielii împotriva razelor UV, pe scurt protecție solară de băut. Suplimentele pentru protecție solară deja există sub formă de tablete, cu toate că niciodată nu le-am dat prea multă importanță. Nu cred că un produs de „interior” poate proteja pielea la exterior.

Drinkable-Sunscreen
Sloganul celor de UVO, cei care au inventat băutura este DRINK YOUR SUN PROTECTION. Se laudă că este un supliment de vitamine cu formulă specială pentru protejarea și repararea pielii de efectele dăunătoare ale soarelui. Se bea o sticlă sau un plic înainte de expunerea la soare și oferă o protecție de 3-5 ore, din cap până în picioare – inclusiv ochii. Are 30+ vitamine, antioxidanți și fitonutrienți dovediți științific că funcționează. Nu conține produsele chimice din cremele tradiționale, nu are arome artificiale, nu are conservați și nu are gluten.

Ingrediente: Water, Orange Juice (Orange Juice Concentrate, Water), Peach Juice (Peach Juice Concentrate, Water), Sugar, Natural Flavor, Ascorbic Acid, Polypodium Leucotomos, Carrageenan, Milk Thistle Extract, Coenzyme Q10, Zinc Gluconate, Citrus Bioflavonoid Complex, Soy Isoflavone, Lutein, Lycopene, Konjac, Alpha Lipoic Acid, Beta Carotene, Xanthan Gum, Biotin, Stevia Extract, Grape Seed Extract, Alpha-Tocopherol Acetate, Niacinamide, Green Tea Extract, Copper Gluconate, Resveratrol, Cholecalciferol, Sodium Selenite, Bilberry Fruit, Folic Acid. Contains Soy.

SuppFacts3

Teoretic ingredientele sunt bune: coenzima Q10, Luteină, Betacaroten, extract de stevie, selenit, acid folic… dar parcă ceva mă reține totuși. Acum știm toți că testele FDA pentru suplimente nu sunt atât de stricte ca pentru medicamente.

Preț: 4 sticle = 20 USD. Site-ul aici.

Ce părere ai? Ai avea încredere într-un astfel de produs?

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Protectie solara de baut

 • 12 mai 2016 at 9:20
  Permalink

  Posibil sa fie o strategie mai mult de marketing asta cu intesificarea protectiei naturale impotriva razelor UV.Ca bautura care sa aduca un supliment de vitamine pare ok desi primavara,vara si toamna ar trebui sa consumam fructe,legume in stare naturala,fresh-uri preparate in casa la storcator.

  Reply
 • 12 mai 2016 at 13:15
  Permalink

  Este prima data cand aud de asa ceva :). Interesant

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: