DD Cream pentru par? Da, va rog!

În caz că nu știi există DD Cream și pentru păr, nu numai pentru față. Eu am DD Cream Elgon din gama Sublimia, care este un leave-in beautifier. Este conceput și creat de Pidielle S.p.A. o companie italiană specializată în conceptualizarea, formularea și fabricarea produselor profesionale și de înaltă calitate pentru îngrijirea părului. Sediul central al acestei companii se află în Milano și exportă produsele pe piața internațională de mai bine de 40 de ani. Pidielle S.p.A. este furnizor complet de produse cosmetice pentru păr, prin intermediul a două branduri: ELGON si MOOD.

20160525_081915_HDR

Descriere produs:

Dynamic do all pentru toate tipurile de păr, cu 10 proprietăți într-un singur produs: disciplinează, acţionează anti-îmbătrânire, protejează de căldură, luminează şi hidratează, protejează de razele UV, menține părul, îl descurcă şi previne deteriorarea precoce a culorii. Ideal pentru toate tipurile de uscări, fie cu mână liberă, fie cu placa, foehn pe orice tip de păr. Nu îngreunează părul. Emulsie fluidă de ulei în apă cu pH 4-5, îmbogăţită cu ingrediente active. Împreună dezvoltă 10 funcții: Redoxină: este un complex bogat de substanţe aminoacide din cheratină şi extract din alga Klamath, care împreuna fortifică, întăresc părul şi acţioneaza precum un antioxidant, protejând părul de îmbătrânire; Pantenol: restabileşte gradul corect de umiditate al părului, aducându-i o funcţie hidratantă şi emolientă; Filtru UV, protejează părul de daunele razelor solare; Ceai roşu, extras din planta de Rooibos (aspalathus linearis). Are proprietăţi antioxidante, revitalizează pigmentul părului şi îl protejează de decolorare; Proteine din mătase, hidratante, conditionante şi termoprotectoare ce acţionează pe structura părului, îmbuntăţindu-i rezistenţa la căldură.

Preț: 64,9 lei pentru 150 de ml (dacă prindeți reducere îl puteți lua cu 48 de lei)

Experiența mea:

20160524_084646
Tubul de 150 de ml vine cu pulverizator, pentru aplicare simplă. Este destul de comod de folosit. Produsul este albicios la pulverizarea în palmă și un pic lipicios. Pe păr nu rămâne nici alb, nici lipicios. Nu are un miros puternic… de fapt nu am sesizat niciun miros care să mă deranjeze. Pe păr miroase a curat, a păr proaspăt spălat.

Sceptică cum sunt nu am avut mari așteptări de la DD Cream Elgon. Utilizarea pe parcursul mai multor luni mi-a demonstrat cât de mult am greșit. DD Cream Elgon se poate folosi atât pe părul ud cât și pe părul uscat. Eu l-am folosit în general pe părul uscat. Pe părul ud sunt necesare 10-12 apăsări pentru păr lung, 5-7 apăsări pentru cel mediu şi 3-5 apăsări pentru cel scurt. Pe părul uscat numărul de pulverizări se reduce: sunt necesare 4-6 apăsări pentru păr lung, 3-5 apăsări pentru cel mediu și 2-3 apăsări pentru cel scurt. Astfel că un tub de 150 de ml ajunge pentru 150 de aplicări. Eu am pulverizat produsul direct în palmă și apoi l-am distribuit uniform pe toată lungimea părului. Apoi, am masat un pic și am stilizat cu peria cu aer cald.

20160525_081943
L-am folosit înainte de expunerea la soare pentru protejarea firului de păr și înainte de stilizarea cu placa pentru a împiedica deteriorarea părului. Proteinele din mătase cu care este îmbogățit DD Cream Elgon ajută la hidratarea firului de păr și îi îmbunătățește rezistența la căldură. DD Cream Elgon are și filtru UV ce protejează părul împotriva deteriorării produse de razele solare. Exact așa cum face o cremă cu SPF pentru piele. DD Cream Elgon se poate folosi pe toate tipurile de păr.

Sunt fană produse pentru păr leave-in. Mă scapă de o mare bătaie de cap, deoarece niciodată nu am răbdarea să aplic produsul, să stau x minute și apoi să clătesc. Din acest motiv caut tot timpul produse leave-in care să protejeze, mai ales de efectele nocive ale folosirii plăcii pentru păr și ale soarelui.

Notă 5/5:

5 Hearts
Este un produs ce primește nota 5 deoarece își face treaba exact așa cum zice.

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “DD Cream pentru par? Da, va rog!

  • 27 mai 2016 at 19:17
    Permalink

    Nu stiam de existenta unui astfel de produs. Doamne au iesit atatea produse!!!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: