Bijuteriile personalizate sunt un must have

Bijuteriile alese cu grijă adaugă un plus de gust și rafinament oricărei ținute, dar bijuteriile personalizate sunt un must have pentru orice fashionista. Bijuteriile sunt expresia frumuseții persoanei care le poartă. Încă de când s-a inventat primul colier, pandantiv sau inel, acestea au fost create pentru a fi purtate la vedere și pentru a putea fi admirate de toată lumea. Cu bijuteriile personalizate se poate capta aceeași putere de expresie, dar adăugând accente unice pentru tine sau pentru persoana căreia îi vei face cadoul.

Nu îmi place foarte mult să cumpăr cadouri. Întotdeauna îmi e frică că voi da greș și persoanei nu o să îi placă sau nu o să aprecieze cadoul meu. Singura persoană căreia îmi place să-i cumpăr cadouri sunt eu. Până la urmă cu mine nu pot da greș niciodată, căci eu sunt singura care știu ce îmi place și ce nu. Sau măcar încerc să cred că știu ce îmi place. Mi s-a mai întâmplat să văd pe un site câte ceva, să îmi doresc produsul respectiv, să dau comandă și când ajunge să am o dezamăgire profundă. Dar, astea sunt cazuri destul de rare. În general, sunt împăcată cu alegerile pe care le fac. Unele parcă ar fi personalizate pentru mine. Și chiar sunt!
dbb03_1_2

Anul acesta, de ziua mea, m-am gândit să îmi aleg cel mai personalizat cadou posibil: o brățară personalizată cu numele meu. Este o bijuterie unică pentru persoanele cu numele Alina. Oare câte Aline sunt în România? Și totuși nu asta e întrebarea cea mai importantă, ci câte din ele vor avea o brățară din aur alb personalizată cu numele Alina? Bijuteriile personalizate nu se vor demoda niciodată și vor fi tot timpul în tendințe. Farmecul unei bijuterii stă în abilitatea sa de a exprima stilul personal al posesoarei. Așa că ce mai contează câte Aline sunt în țară, dacă brățara mea mă va face unică!

Dar dacă ție îți place să faci cadouri și mergi cu plăcere la cumpărături știind că poți face o bucurie persoanei din viața ta, alege o bijuterie personalizată, deoarece cele mai bune cadouri sunt cele care merg drept la inima persoanei respective. Și nimic nu poate avea un înțeles mai special, nu poate crea o memorie a unui moment, nu poate trimite un mesaj mai puternic decât o bijuterie personalizată, care va rămâne dragă persoanei ce îi este destinată.

Tu ai face cadou o bijuterie personalizată?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: