Review pigment Mac Cacao

Bună tuturor! Mulţumesc încă o dată Alina pentru că mi-ai dăruit pigmentul Mac în nuanţa Cacao.  Am descoperit că pigmenţii sunt produse versatile şi există multe moduri de a le utiliza.

IMG_1798

Câteva particule de pigment:

IMG_1844

Nuanța aleasă de mine este una permisivă, am folosit-o în primul rând ca fard de pleoape la machiajul de seară. Pentru obținerea unui fard cremos, a unei creme nuanțatoare sau dacă pur și simplu vă doriți un fond de ten într-o nuanță mai închisă am amestecat puțin pigment în nuanța cacao cu cațiva stropi de fond de ten și este gata de aplicat. Iată experimentul meu:
IMG_1852
Și iată ce a ieșit:
IMG_1854
Cum arata pe pielea mea:
IMG_1856
Daca îmi doresc un aspect mai bronzat iau cu pensula groasa pe vârf foarte putin pigment și îl aplic pe pomeți într-un singur strat. Putin pigment amestecat cu un lac transparent obțineți o oja foarte pigmentata. Daca vă doriți un ruj hidratant în nuanța maro amestecați  lip balm-ul preferat cu un vârf de pigment. Multiplele utilizări mă impulsionează să îmi doresc și mai mulți pigmenți. Mulțumesc Alina iar pe voi vă impulsionez să îmi scrieți în comentarii cum ați utilizat pigmenții și dacă ați găsit și alte utilizări.

 

Va pup!
Pa!

 

Articol scris de Maria Alexa

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: