Review – Lotiune pentru par Chelstop Hofigal

20160403_115616_HDR

Am folosit Loțiunea pentru îngrijirea părului Chelstop de trei ori până acum și așa am reușit să îmi formez o părere despre acest produs. Hai să vedem ce și cum, deoarece am primit multe întrebări dacă produsul funcționează sau nu.

Hofigal este o companie înființată în 1990, produce și comercializează o gamă largă de produse naturale, printre care și loțiunea pentru îngrijirea părului Chelstop. Produsul se laudă că este natural și că poate opri căderea părului în doar patru ședințe. Producătorul recomandă întâi folosirea săpunului moale din aceeași gamă și apoi a loțiunii Chelstop.

Recomandare de folosire de la producător

Se spală capul cu săpun moale și se usucă părul. Se masează rădăcina părului sau tot capul cu produs. Cantitatea de 1-3 capace este suficientă pentru un masaj (în funcție de părul fiecăruia). După masaj, se acoperă capul cu un prosop sau casca la cald până dispare efectul revulsiv (minimum 30 de minute). Se usucă părul și nu se spală decât peste 48 de ore. Operația se repetă din doua în doua zile. La a 4-a ședință, practic oprirea căderii parului este realizată. Pentru întreținere, sunt necesare una, doua spălări pe săptămână.

Preț: 15,12 lei de aici.

Prima dată când am cumpărat Chelstop, nu am găsit și săpunul moale Hofigal, așa că a trebuit să folosesc loțiunea Chelstop după un șampon obișnuit. Am urmat instrucțiunile producătorului pe cât posibil. Spun asta pentru că am aplicat Chelstop pe părul ud, nu l-am uscat înainte, și am stat la cald cu prosop timp de jumătate de oră. Căderea părului s-a redus, dar nu s-a oprit. Oricum a fost un motiv de bucurie să trec de la păr căzut cât pumnul la 20-30 de fire.

Chelstop este o loțiune maronie, cu miros ciudat a plante și a încă ceva ce nu am putut să identific. Este foarte lichidă, ca apa, și destul de greu de aplicat. Vine într-un ambalaj de 200 de ml, care pentru mine a fost de ajuns pentru 4 aplicări, adică un tratament complet. Nu am înțeles nici până acum se este cu “efectul revulsiv”, deoarece eu am avut nicio reacție la aplicare.

După prima experiență am decis că e cazul să repet. Pe internet, Chelstop are foarte multe review-uri pozitive și dacă un produs cu multe review-uri bune nu funcționează pe cât de mult este lăudat, te gândești automat că ai făcut tu ceva greșit. Am recumpărat produsul. Prețul este accesibil, așa că se pot face și experimente.

20160403_122421_HDR

A două oară am respectat întocmai instrucțiunile producătorului și am cumpărat și săpunul moale Hofigal. Săpunul moale se comportă la fel ca un șampon. Singura problemă cu el este că dacă îl folosim pe o perioadă îndelungată, mai mult de 6 luni, readuce la lumină culoarea naturală a părului. Așa că l-am folosit doar din 2 în 2 zile pe parcursul tratamentului cu Chelstop. Tin mult la culoarea roșie a părului meu și nu vreau să redevin brunetă. Rezultatele au fost mulțumitoare. Căderea părului s-a redus considerabil, nu s-a oprit, dar s-a redus. Sinceră să fiu cam la atât și speram.

Am mai folosit Chelstop și a treia oară, la interval de 6 luni de la prima folosire, ca întreținere. Nu folosesc Chelstop în mod frecvent. Poate ar trebui. Pentru prețul pe care îl are și pentru rezultatele pe care le-am avut, mă pot declara mulțumită de Chelstop.

Notă 5/5

5 Hearts

Comenteaza cu facebook

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
%d bloggers like this: