Review Benzi autoadezive si lipici gene false

Pe la începutul verii vă vorbeam despre genele false şi cât de uşor se pot purta. Efectul obţinut este spectaculos, schimbând aproape în totalitate, fizionomia ochiului, oferă privirii profunditate, creând o aură misterioasă oricărui chip.

 

Tot atunci vă spuneam că se pot refolosi ori de câte ori aveţi un eveniment deosebit şi doriţi o imagine impecabilă. După ce au fost folosite, genele se şterg uşor cu soluţie demachiantă (eu am folosit un şerveţel demachiant) şi se păstrează în cutia lor până când aveţi nevoie din nou de priviri răpitoare :). Ei bine, când a venit momentul să le incerc din nou am hotărât să probez două variante de reutilizare şi să vă spun care mi se pare mai bună.

 

Benzile sunt mai simplu de avut la îndemână, nu se usucă repede… dar,  dacă nu aplicaţi perfect din prima genele false pe pleoapă, riscaţi să se desprindă pentru că atunci când le schimbaţi poziţia pe adeziv rămân celule moarte de pe pielea ochiului sau de pe degete şi nu mai au “priza” atât de bună. Benzile au o aplicare curată, fără să avem grijă să nu stropim nimic cu lipici. Lipiciul… mie mi-a plăcut mai mult, chiar dacă trebuie avut grijă mai mare cu el. Am luat cu o scobitoare din vârful tubului, am aplicat pe genele false, am lăsat câteva secunde să se ”aşeze”, apoi am pus genele la locul lor… am rimelat şi totul a fost perfect. Din punctul meu de vedere, ambele variante sunt ok, acum depinde de gustul fiecăruia şi cât de tare ne grăbim în momentul îin care aplicăm machiajul… aici câştigă benzile. Mulţumesc Alina – Pareri razlete, pentru oportunitatea de a testa aceste produse.

 

IMG_20150612_191528 IMG_20150612_192221 IMG_20150612_192238 IMG_20150612_192337 IMG_20150612_192518

 

Articol scris de Camelia C

 

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Review Benzi autoadezive si lipici gene false

  • 11 aprilie 2016 at 23:23
    Permalink

    Chiar eram curioasa cu ce se indeparteaza lipiciul si genele false si iata ca am aflat din acest articol ce simplu este.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: