M-am luptat cu piatra de alaun si am pierdut

20150530_141014

Am cumpărat prima piatră de alaun în iunie anul trecut și mi-a plăcut foarte mult. Atunci am scris o comparație între piatra de alaun și un deo clasic, unde piatra de alaun a câștigat detașat. Eram foarte încântată, mai ales că toată vara trecută am folosit-o și nu am avut niciun fel de problemă cu mirosul. Dar acest lucru s-a schimbat undeva prin toamnă. Uimitor și pentru mine: a făcut față tot sezonul cald și în sezonul rece a început să dea mici rateuri, până când, acum câteva săptămâni am pierdut definitiv lupta cu piatra de alaun și am fost nevoită să mă întorc la Bioderma Sensibio.

20150530_140959

Am tot promis că scriu despre metoda de aplicare, dar nu am mai apucat. Eu folosesc piatra de alaun numai pe pielea curată, proaspăt spălată și uscată. Ud piatra de alaun sub jetul de apă de la robinet, o scutur pentru a îndepărta surplusul de apă și apoi aplic până aproape e uscată. Dacă mai vreau să aplic, o ud din nou. În niciun caz nu frec până se usucă complet deoarece e deranjant la aplicare și poate duce la urme roșii sub braț. Am citit pe bloguri tot felul de sfaturi despre aplicare și cum trebuie să freci piatra de alaun de piele și să o tot freci. Total deranjant și fără niciun scop precis.

Așa să revin la problemă: în toamnă am început să observ că piatra de alaun nu mai face față atât de bine și că la finalul zilei emanam un vag miros de transpirație. Cu toate acestea m-am încăpățânat cumva să o folosesc în continuare, crezând că e doar un efect de moment. Toată bătălia mea cu piatra de alaun a fost pierdută în momentul în care am făcut o toxiinfecție alimentară. Din cauza toxinelor acumulate în organism, mirosul transpirație s-a modificat un pic în acea perioadă, fiind mult mai pronunțat decât în mod normal. Așa că piatra de alaun nu mai reușea să facă față nici măcar câteva ore, ziceai că nu am aplicat deloc anti-perspirant. Noroc că nu am ieșit din casă vreo săptămână, altfel ar fi zis colegii că nu am aflat că s-a inventat apa și săpunul. Acesta a fost momentul decisiv când am spus stop și m-am reîntors la Bioderma Sensibio. Deodorantul ăsta face față și la boschetari cred.

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “M-am luptat cu piatra de alaun si am pierdut

 • 18 aprilie 2016 at 9:25
  Permalink

  Eu chiar nu stiam de aceasta piatra :). Bioderma are spray antiperspirant? Nici asta nu am stiut 🙂

  Reply
  • 18 aprilie 2016 at 9:29
   Permalink

   Nu e spray, e deo-roll-on si este foarte bun. Cel putin eu ma impac cu el mai bine decat cu orice alt deo-roll existent. Si 1 produs ma tine 2-3 luni.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: