10 lucruri care pot inveseli o zi la birou

Mâine este 8 martie și deși sărbătorim femeia, este o zi de lucru. O zi obositoare la birou care poate deveni mult mai veselă cu niște trucuri.

scarf-outfits

 1. Rujul – este obiectul care nu trebuie să lipsească din geantă sau portfard. În general, eu am cel puțin 3 rujuri tot timpul în geantă, pentru că ˝o femeie fără ruj este ca un bărbat fără barbă˝. Cu toate știm ce rol important joacă rujul în rutina zilnică a machiajului.
 2. Parfumul – ar trebui să fie la fel de nelipsit ca rujul. Am la birou cel puțin o sticlă de parfum, dacă nu chiar două. O țin în casetieră și o folosesc din când în când. În geantă a un ˝Travalo˝ cu parfumul preferat. Doar așa ca să îmi fac ziua mai frumoasă. Câteva pufuri înainte de o întâlnire pot face minuni.
 3. Ceasul – este accesoriul care merge cu orice, oricând. Dacă într-o zi nu ai inspirație și nu reușești să accesorizezi o ținută, ceasul este obiectul perfect care te scoate din orice dilemă. Trebuie să recunosc că nu sunt chiar consistentă când vine vorba de purtat ceasul, adică am zile când uit de el, dar în zilele în care îl am mă simt mult mai bine.
 4. Poșeta – este accesoriul cu care cred că ar fi trebuit să încep. Îmi pot uita capul acasă, dar geanta nu. Este importantă atât prin lucrurile pe care le am în ea, cât și prin aerul pe care îl dă unei ținute. Mare, mică, neagră sau colorată, poșeta este nelipsită. Nu mă văd plecând din casă fără ea.
 5. Pantofii – pur și simplu definesc ținuta și adaugă un plus de încredere. Cineva a zis că ˝pantofii te poartă în locuri minunate˝ și a avut dreptate. Îmi aduc aminte că la botezul ficiorului am râs toți că preotul avea pantofii plini de praf și noroi deși afară era o zi însorită și foarte frumoasă. Nu ai vrea să pățești și tu așa vreodată, nu?
 6. Eșarfele – lungi, scurte, uni sau colorate ar trebui să fie nelipsite. O eșarfă bine aleasă adaugă eleganță unei ținute, scoțând-o din anonimat. Pot aduce la viață o bluză veche și plictisitoare. În plus, este un accesoriu destul de ieftin.
 7. Bijuteriile – sunt accesorii destul de complicat de purtat la birou. Prea multe bijuterii pot încărca inutil o ținută și o pot strica optic. De obicei, pentru birou, este de ajuns un inel mic, eventual la baza degetului sau un șirag de mărgele. Poate chiar și un lănțisor finuț pentru a completa o ținută. Încerc să evit cerceii rotunzi și mari sau cei foarte lungi, deoarece lasă impresia de ieftin și de discotecă, nu de birou. Niște cercei micuți, discreți sunt perfecți pentru birou.
 8. Cureaua – nu este cel mai simplu accesoriu pentru o femeie, dar poate schimba complet o ținută. O curea aleasă bine poate pune în valoare atât ținuta cât și pe cea care o poartă. Tot cureaua poate strica o ținută. Așa că alegeți cu grijă acest accesoriu.
 9. Oglinda – este accesoriul nelipsit din portfardul meu. Indiferent că trebuie să verificăm machiajul, ținuta, rujul sau orice altceva, oglinda trebuie să fie un obiect nelipsit din geantă.
 10. Încrederea – chiar dacă nu este un obiect, încrederea ar trebui să fie nelipsită. Fără ea nu am rezolva nimic. Este cel mai frumos lucru pe care îl poate avea o femeie.

confidence-quote

Comenteaza cu facebook

comments

3 thoughts on “10 lucruri care pot inveseli o zi la birou

 • 7 martie 2016 at 22:59
  Permalink

  Chiar daca nu lucrez la birou atunci cand merg la lucru mi se pare esential sa port un fond de ten,CC Cream sau un BB Cream.Un ten frumos,luminos si uniformizat imi dau incredere in mine.Cand imi apar cosuri,imperfectiuni nu ma simt deloc in largul meu orice as purta.Tenul pentru mine e precum o carte de vizita.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: