Review – Too Faced BulletProof Brows

Nu am mai scris de mult un review, fiind axată aproape exclusiv pe a învăța cât mai multe despre makeup și cosmetică. Așa că am neglijat să mai scriu despre produse și s-au adunat câteva produse despre care aș vrea să vă povestesc.

20160223_221343

Descriere produs

Conform producătorilor Too Faced BulletProof Brows este un produs inovator: o pudră, un gel, un creion și ceară de fixare, toate între-un singur produs. Este singurul produs pentru sprâncene de care avem nevoie. Include oglindă și pensulă cu două capete: la un capăt pensulă unghiulară și la un capăt perie de modelare. În doar 60 de secunde produsul se fixează și rămâne așa timp de 24 de ore. Este rezistent la apă, nu se întinde și rămâne fixat.

Preț

119 lei la sephora.ro

Experiența mea

 Înainte să cumpăr Too Faced BulletProof Brows am citit destule review-uri și cred că știam la ce mă pot aștepta, dar am ales să cumpăr oricum.

20160223_221415

Produsul vine într-un ambalaj foarte drăguț. O cutie cu capac sub care nu găsim produsul, ci instrucțiunile de utilizare. Aceasta glisează și apoi descoperim și produsul.

20160223_221458

Avem cutia cu fard pentru sprâncene și pensula, după cum vă spunea are două capete: pensulă unghiulară pentru aplicare de precizie și perie pentru formă.

20160223_221522

După cum a precizat și producătorul, cutia are oglindă, dar eu nu i-am dat foarte mare importanță, deoarece oricum îmi conturez sprâncenele acasă în oglinda mare. Presupun că este foarte bună pentru deplasări. Aceasta se deschide și în loc să descoperim produsul, găsim un alt capac, mult mai etanș. Abia după ce îl deschidem și pe aceasta descoperim și produsul.

web_bulletproofbrows_open_taupe-horz

Sunt disponibile două nuanțe: Universal Taupe și Universal Brunette. Eu am ales Too Faced BulletProof Brows Universal Brunette pentru că am firul de păr foarte închis. Chiar aș putea aprecia că nu am nevoie de conturare, dar îmi plac sprâncenele definite, așa că folosesc astfel de produse.

20160223_221533

Vă spuneam la începutul articolului că am citit review-uri pe net și știam la ce să mă aștept, dar le-am ignorat și am cumpărat produsul oricum. Too Faced BulletProof Brows ar fi un produs foarte bun, dacă nu s-ar uscat extrem de repede. După cum puteți vedea din poză, l-am primit deja semi-uscat. De ce am ales să nu îi fac retur? O să râdeți de mine, dar chiar am vrut să îl încerc și am ales să îl păstrez pentru pensulă. O pensulă bună pentru sprâncene costă în jur de 100 de lei, așa că dacă stau să mă gândesc că rămân cu pensula, care este foarte bună și simplu de folosit, și mai apuc să folosesc și produsul în jur de o lună, chiar e ok.

20160223_221643

Oricum cele 60 de secunde în care se face fixarea sunt minunate, în teorie. În practică, trebuie să te miști foarte rapid când aplici produsul. Adică nu rapid, ci rapid, rapid, în caz contrar se usucă pe pensulă și la aplicare se transformă în niște biluțe inestetice și greu de îndepărtat dintre firele de păr. Textura este destul de ciudată. Too Faced BulletProof Brows este un produs 3 în 1 și nu are nici textură de fard, nici de gel și nici de ceară. Pare mai degrabă ceva combinat între cele 3. În cutie este un produs solid, deci nu curge și nici nu se împrăștie. Când aplic se transformă într-un fel de fard cerat. Nu are niciun miros sesizabil.

Ca și rezistență, din ce am testat eu, rezistă fără probleme 24 de ore. Chiar dacă mai dau din greșeală cu mâna peste sprâncene, nu se întinde, nu se ia, nu lasă urme. Chiar rămâne fixat, așa cum pretinde producătorul. Mă așteptam, după ce am trecut cu degetul destul de apăsat peste sprâncene, să se ia sau să rămână urme, dar nu, nici vorbă de așa ceva. Mai mult, sprâncenele nu și-au modificat forma nici după acest test.

Waterproof chiar înseamnă waterproof, căci am dat cu apă pe față ca să văd dacă rezistă și parcă nici nu aș fi atins cu apă. Sprâncenele mele erau fix ca după conturare. Dar pe cât de rezistent e Too Faced BulletProof Brows pe atât de greu se îndepărtează. Este necesar un demachiant bifazic și trebuie insistat un pic. Eu folosesc Lancome Bi-Facil, care este excelent, și tot trebuie să insist un pic.

Pro

Compact

Pensula dublă

Rezistă 24 de ore

Contra

Se usucă repede, foarte repede

Trebuie aplicat cu grijă

Prețul

Nota

3 Hearts

3/5

Recomandare

Dacă nu aveți îndemânare în aplicarea fardului de sprâncene, nu vă recomand produsul. Vă veți face o mulțime de nervi. Tot din Sephora, am cumpărat pentru mama, un produs pentru conturare sprâncene (care logic că nu există online) foarte mic și drăguț, cu un aplicator burete, pe care îl poate folosi orice începătoare. Și rezistă aproape întreaga zi. Plus că a costat cam 40 de lei.

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Review – Too Faced BulletProof Brows

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: