Review – Sampon Grow Gorgious

20160128_082006

Una din legile lui Murphy ar trebui să fie: „Când urmezi instrucţiunile produselor, ţi vor întâmpla lucruri îngrozitoare.” Cam aşa am păţit eu cu şamponul Intense Grow Gorgious. Pe flacon scrie că trebuie aplicată o cantitate generoasă de produs, masat bine scalpul, lăsat 1 minut să acţioneze şi apoi clătit. Şi ca o persoană ascultătoare ce sunt, am făcut fix aşa. Cât timp am lăsat şamponul să acţioneze, am observat că textura părului era schimbată. Parca m-aş fi dat cu fixativ. Ei, e doar o impresie. Am clătit şi am aşteptat să se usuce părul. Apoi, a urmat coşmarul. Părul meu era lipit, efectiv firele erau lipite între ele. Nici cu fixativ nu aş fi obţinut efectul acesta. Nu am putut să scot peria din păr. M-am decis să mă spăl din nou, cu un alt şampon, dar aproape fără niciun folos. Părul meu a rămas tot lipicios de parcă ar fi fost băgat în zahăr amestecat cu fixativ. Aşa că am aplicat un amestec de ulei de jojoba cu ulei de ricin şi l-am lăsat să acţioneze peste noapte. A doua zi m-a spălat din nou pe păr cu un alt şampon. Din fericire efectul de lipire a dispărut, dar uleiul din păr nu s-a curăţat complet. Cum trebuia să ieşim în oraş, mai că nu m-am apucat de bocit de nervi. Noroc cu şamponul uscat Batiste ca m-a scos din belea. Când am venit din oraş a trebuit să mă spăl din pe păr. Aşa că din cauza instrucţiunilor aiurite de pe şamponul Grow Gorgious am fost nevoită să mă spăl pe păr de 4 ori în 2 zile, ca părul meu să revină cât de cât la normal. Noroc că toată povestea a avut loc în weekend că altfel nu ştiu ce m-aş fi făcut.

20160128_082015

De ce am zis că instrucţiunile sunt aiurite şi nu că şamponul Intense Grow Gorgious este un produs care nu mi se potriveşte? Ei bine, după toată povestea de mai sus, m-am uitat la şampon cu frică vreo 2 săptămâni, dar până la urma mi-am zis că trebuie să încerc să îi mai dau o şansă, că poate am greşit eu ceva, poate nu am făcut ceva bine. Bineînţeles că am aşteptat să prind un weekend mai liber, în caz că se repeta povestea să am timp să repet operaţiunea de recuperare. Dar a două oară l-am folosit după capul meu. Adică am pus puţin produs, l-am întins pe scalp şi apoi am masat ajutându-mă de foarte multă apă. Am folosit cam 1/4 din cantitatea „abundentă” pe care ar fi trebuit să o folosesc. Minune! Nu pot spune altceva, pentru că părul a prins viaţă. Nici urmă de lipire! Şi de atunci îl folosesc în continuare aşa, iar părul meu are mai mult volum, se aranjează mai simplu şi nici nu se mai îngraşă la 2 zile.

20151230_202319

În poză aveţi ingredientele.

Intense Grow Gorgious este un şampon cu concentrat de amino acizi, cofeină, vitamina B, proteine şi biotin. Oferă densitate şi grosime firului de păr. În plus, dacă părul meu se îngrăşa foarte repede şi trebuia să mă spăl la două zile, de când folosesc şamponul Intense Grow Gorgious părul meu trebuie spălat cam la 3-4 zile. Ceea ce înseamnă o îmbunătăţire considerabilă şi un control mai bun al sebuumului. Să nu vă mai spun că am uitat ce înseamnă ca părul să nu aibă volum. Pur şi simplu, părul meu este transformat şi plin de volum fără să fie nevoie să îl ajut cu alte produse.

L-am cumpărat de aici şi preţul a fost de 16,15 lire, aprox. 100 de lei, pentru 190 de ml. Da, preţul este mare, dar produsul este şi foarte spornic, îl folosesc de o lună şi jumătate şi şi mai am jumătate. Deci l-aş putea folosi încă o lună şi jumătate. Asta înseamnă 100 de lei împărţit la 3 luni, aproximativ 33 de lei pe lună. Ceea ce este chiar acceptabil ţinând cont că atât costă un şampon mai bunicel din supermarket, dar cu care nu aş obţine niciodată asemenea rezultate.

Notă 4/5

4 Hearts

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: