Review – perie de par Tangle Teezer

20160206_110056

Că tot am povestit de păr încâlcit, am scos de la naftalină peria de păr Tangle Teezer. Mă şi mir că am mai găsit-o undeva pe fundul unui sertar. Credeam că am scăpat de ea de mult… dar sâmbătă am aruncat-o şi asta a fost cu ea.

20160206_110052

Am cumpărat peria Tangle Teezer în urma mai multor review-uri pozitive şi extaziate citite pe toate blogurile. Am privit-o ca pe Sfântul Graal pentru părul încâlcit. Dezamăgirea adusă de peria Tangle Teezer a fost absolut imensă. În primul rând forma „ergonomică”, mă rog aşa zis ergonomică m-a scos din minţi. Reuşeam să o scap din mână de 7 – 8 ori la fiecare pieptănare. Şi cum se aplică legile lui Murphy, pica numai în locurile greu accesibile: sub dulap, sub cadă sau în orice alt loc care presupunea să mă pun în genunchi să o caut. În al doilea rând, la fiecare pieptănare rămâneam cu o durere incredibilă în braţ, de parcă ai fi zis că am fost la ridicat greutăţi. Şi asta numai din cauza minunatei forme „erogonomice”.

20160206_110037

Este greu de ţinut în mână, deoarece nu are mâner şi se manevrează cu toată palma. Trebuie ţinută doar cu degetele de margine, ceea ce este destul de greu. Pe deasupra, alunecă deoarece este din plastic. Dacă o foloseşti cu mâinile ude, este infernală. Uscată mai are oarecare aderenţă, dar udă… mai bine staţi fără să vă pieptănaţi.

20160206_110046 20160206_110113Iar minunaţii peri moi cu care se laudă, au ajuns în stare jalnică. S-au îndoit, după cum se poate vedea şi din poze. Adică e normal să fie moi ca să poată trece simplu peste porţiunile cu păr încurcat, dar nu e normal să se îndoaie şi să rămână aşa. Şi dacă stau bine să mă gândesc nici nu am folosit-o prea mult timp, cred că vreo jumătate de an doar. Am reununţat la ea cu oarece regrete că iar am cheltuit banii cu „cap”.

Poate exagerez un pic, dar peria Tangle Teezer nu aş recomanda-o niciodată nimănui.

Notă 1/5

1 Heart

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Review – perie de par Tangle Teezer

 • 28 februarie 2017 at 23:01
  Permalink

  Cred si eu ca dinții s-au îndoit si nu reușești sa o ții ca lumea în mână si iți aluneca pentri că nu este cea originală. Eu am parul lung, des și ondulat și nu stiu cum reușeam sa mă descurc înainte fare de ea.

  Reply
  • 28 februarie 2017 at 23:39
   Permalink

   Foarte posibil, dar atunci e vina celor de unde am luat-o. Oricum, mie wet brush mi se pare mult mai buna și mai potrivită pentru parul meu

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: