Produse terminate #10

Pe unele le-am terminat, pe altele nu am avut răbdarea să le termin sau nu au meritat să le folosesc până la capăt. Ori pur şi simplu a trebuit să le arunc că au expirat. Dar merită să vă povestesc despre fiecare căci a fost câte o experienţă în parte.

 20160206_103217_HDR

Crema depilatoare Elmiplant – mi s-a părut interesantă când am cumpărat-o, dar după ce m-am obişnuit cu crema de la Farmec ce acţionează în 3 minute, aceasta nu m-a impresionat prea mult. Nici nu am reuşit să o termin, am folosit-o doar o singură dată. Este eficientă, dar durează mai mult de 10 minute până îşi face efectul.

Cremă depilatoare spray Sesu – a fost greşeala vieţii mele. Dacă cu spray-ul de la Veet mă împac foarte bine, cu Sesu mi-am mâncat zilele. După aşa zisa depilare am rămas cu jumătate din păr, deoarece nu este deloc eficient. L-am trecut la categoria De Evitat!

Crema pentru călcâie Farmec  – o fi îndepărtând ea pielea îngroşată de pe călcâie, dar pentru mine nu a făcut mare lucru. Într-adevăr pielea a devenit mai moale, dar în rest nimic notabil.

20160206_105654

 Fekkai summer detox shampoo – ar fi meritat un review complet căci mi-a plăcut tare mult. Rar pot spune despre un şampon că a fost bun, dar acesta chiar merită cumpărat. Lasă părul curat, moale, uşor de pieptănat şi mai ales combate efectele clorului din apă. Filtrul UV previne decolorarea părului.

20160206_105703_HDR

Acne Facial Cleanser Mario Badescu – la fel ca cu toate produsele Mario Badescu şi cu acesta am avut o relaţie de love/hate. Nu m-a convins nici acum, uneori îl foloseam şi îmi plăcea, alteori am zis că îl arunc. Până la urmă tot la coş a ajuns. Am crezut că va aduce o îmbunătăţire în aspectul tenului şi punctele negre vor fi diminuate, dar nu prea am văzut rezultate notabile.

20160206_105721_HDR

Crema DiamSkin Mary Cohr – a fost una din puţinele creme care mi-a plăcut foarte mult. Hidratează destul de bine, nu îndeajuns pentru perioada friguroasă din păcate, şi oferă o strălucire aparte tenului.

 20160206_105840Fusion Beauty Concealer – deşi îmi plac produsele de la Fusion Beauty, concealerul ăsta nu mi-a plăcut deloc. Are o textură prea groasă şi greu de întins. Nuanţa Subdue nu este deloc pe culoarea tenului meu. Cea deschisă e prea deschisă şi cea închisă e prea închisă. Ar trebui o combinaţie între cele două, dar eu nu am reusit să ajung la proporţiile ideale din cauza texturii greu de întins.

20160206_105919

Mac Prep+Prime – nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Este o bază de machiaj foarte bună şi foarte apreciată. Din păcate a venit momentul să trec mai departe şi să încerc şi alte produse.

20160206_105805

Lierac Paris Choerence Yeux – am folosit crema asta pentru conturul ochilor ceva vreme, dar nu am constat rezultate notabile. A hidratat foarte bine zona, dar nu a făcut nimic în ceea ce priveşte ridurile. Şi da, mi-aş fi dorit să aibă şi acest efect.

20160206_105821_HDR

Mary Cohr Essence Vitales – cu această cremă m-am înţeles foarte bine şi chiar a dat rezultate. Aveţi aici un review-ul. De o bună bucată de timp stă tubul gol pe fundul unui sertar şi nu mă înduram să mă despart de el. Acum mi-am luat inima în dinţi şi a ajuns la gunoi.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: