Magazine online de unde merita cumparat. Astazi asos.com

Astăzi vreau să vă povestesc despre un alt magazin online: asos.com

Ca de obicei prima dată m-am uitat să văd dacă oferă transport internaţional. Nu are nicio logică să mă uit pe un site, să văd ceva ce îmi place şi apoi să constat că nu oferă transport spre România. Găsiţi aici lista completă cu ţările unde asos.com face livrare, iar pentru România preţul de transport este de 3 euro pentru comenzi sub 30 de euro şi gratuit pentru comenzi peste 30 de euro, iar comanda ajunge în aproximativ 9 zile (ei zic că între 5 şi 10 zile). Coletele ajung tot timpul la poşta de cartier, niciodată la cea vamală, deoarece sunt trimise din UK şi nu au treabă.

Din ce am văzut eu, cel mai bine e să fie preţurile în lire, deoarece site-ul foloseşte cursul valutar din UK nu cel din RO, iar la conversie preţurile sunt mai mari în euro. La prima comanda m-am ars şi eu, căci nu am stat să socotesc. La a doua comandă am socotit şi într-adevăr am ajuns la concluzia că am plătit mai mult. De atunci folosesc numai lira ca monedă de referinţă.

Mărimile ar fi cea mai mare îngrijorare a tuturor la un site ce vinde haine. Ei bine, după 10 comenzi la ei, pot spune că se potrivesc foarte bine. Adică, vă măsuraţi şi intraţi pe tabelul de mărimi. De acolo vă alegeţi mărimea. Făcând mult shopping online pe site-urile din afară am ajuns să îmi cunosc mărimile mai bine în sistemul UK şi US decât în cel RO. Până acum nu am niciodată greş cu mărimea pe asos. Mi s-a potrivit bine tot ceea ce am ales. Deci dacă vă măsuraţi bine şi alegeţi corect din tabelul de mărimi nu aveţi de ce să vă îngrijoraţi. Aveţi grijă şi la dimensiunea totală. Există dimensiuni diferite în tabel pentru Petite, Curve şi PlusSize, Maternity şi normal. Deci uitaţi-vă bine. De asemenea, jos de tot aveţi şi conversia din centimetri în inchi, ca să nu ne mai chinuim noi.

Majoritatea produselor (haine bineînţeles) au pe lângă poze şi o opţiune „cat walk”. Acolo puteţi vedea un filmuleţ cu un model ce defilează îmbrăcat cu articolul respectiv. Dacă vă uitaţi cu atenţie la filmuleţ, vă puteţi face o idee foarte bună despre cum se aşază un produs, mai ales că pentru Curve şi PlusSize modelele chiar sunt PlusSize. Hainele nu sunt prezentate pe modele slabe, ca pe alte site-uri unde nu îţi poţi face o idee clară despre cum va arata un produs.

Transport: nota 9/10
gratuit peste 30 de euro, nu oferă număr de urmărire
Metodă de plată: nota 10/10
card bancar, paypal
Servicii suplimentare: nota 0/10
N/A
Diversitatea produselor: nota 10/10
au de la haine la produse cosmetice, tot ce doriţi
Reduceri şi promoţii: nota 9/10
au promoţii foarte bune, cu reduceri de până la 70% (cât e stoc)
Organizare site: nota 9/10
structurare destul de buna, multe facilităţi

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: