Best&Worst – Ianuarie 2016

S-a dus prima lună a anului de graţie 2016 şi se pare că a fost de demo. În ianuarie am apucat să mai respir un pic, se vede şi după activitatea de pe blog, şi chiar m-am bucurat că am putut fi prezentă mai mult aici. Ianuarie a fost o lună plină, cu multe reduceri şi, deci, cu multe cumpărături, cu multe produse pe care le-am descoperit şi multe mărci bune care îmi plac. Dar au fost şi dezamăgiri. Aşa că să le luăm pe rând.

produse 2

La capitolul produse de machiaj am avut 3 revelaţii în luna ianuarie.

  1. Beauty Blender – am scris despre el aici. Mi-a plăcut şi încă îmi place, dar s-a rupt. Aşa că intră la ambele categorii. Este un produs  bun, dar e prea scump ca să îl cumpărăm la fiecare două săptămâni.
  2. Foreo Luna mini – mi-am făcut deja o primă impresie despre produs şi intră la categoria produse bune.  Aveţi aici prima mea părere.
  3. Fondul de ten Estee Lauder Double Wear – încă nu am apucat să fac un review despre acest produs, dar tot ce vă spun pentru moment este că îmi place. Cumpărarea lui a fost o decizie bună.

produse par

La capitolul produse pentru păr lucrurile stau iară bine, căci m-am axat mult pe acestea în ianuarie şi am o mulţime de lucruri frumoase şi produse bune despre care vreau să vă povestesc.

  1. Placa Valera Swiss’X Brush & Shine – este prima mea placă, aşa că nu am grad de comparaţie, dar cred că am făcut o alegere bună. Vă povestesc cât de curând despre ea, căci îmi place mult.
  2. Peria de păr WetBrush –  am povestit deja despre ea aici. A intrat in portfardul meu şi se pare că rămâne.
  3. Luminoil de la Elgon -Este un produs minunat şi potrivit pentru părul meu. Prima impresie o puteţi citi aici. Şi pe zi ce trece mă conving tot mai mult că este un produs foarte bun ce va intra în rutina mea.

20160109_190701-1

Ciocolata caldă de la Lidl intră la categoria dezamăgiri mari. În cutie sunt nişte granule de ciocolată care nu se dizolvă complet oricât aş încerca, iar gustul este de făină. Pe cât am fost de încântată când am descoperit-o pe atât de dezamăgită sunt. Mai bine folosesc clasica reţetă cu cacao 🙂

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: