Tendinte pe 2016

Cu toţii sperăm ca noul an să fie mai bun decât precedentul. Câteodată chiar încercăm să prezicem viitorul… o fi bine, o fi rău? Oricum companiile mari de cosmetice au planuri destul de bine conturate pe câţiva ani aşa că nu prea cred că îi ia ceva prin surprindere. Poate doar cele mici să înoate împotriva valului sau să fie nepregătite pentru tendinţe. Aşa că să vedem ce ar putea fi anul acesta:

b036da5cd7dca17078e8664bc35ef21f

  1. Deşi eu personal nu mă împac cu produsele lor, MAC stabilește tendințele pe 2016 cu gama „Strobe” prin adăugarea de culori. Încă nu se ştie ce culori vor adăuga, dar se pare că 3 nuanţe sunt în teste. S-ar putea sa avem „strobe” şi în alte produse, cum ar fi balsamul de buze.
  2. La noi nu prea contează sau majoritatea nu ţine cont de poluare, dar aceasta ne afectează şi nu doar maşinile poluează, ci şi produsele cosmetice. Aşa că tendinţa, internaţională cel puţin, este de a cumpăra produse anti-poluare. Dacă Volkwagen nu şi-a dat interesul, noi am putea.
  3. Glossul nud este etern, efectiv nu are cum să se demodeze, aşa că şi anul ăsta va fi la putere. Bine asta până o vedete să decide să poarte altceva. Atunci ne panicăm şi intrăm repede pe site-urile de cosmetice. Până la urmă e şi ăsta un motiv de a face cumpărături.
  4. Aplicaţiile de beauty sunt pe val, dar în general insuficient dezvoltate. Îmi place, de exemplu, aplicaţia de la L”Oreal, dar produsele sunt câteva. Cred că acest domeniu se va dezvolta foarte mult şi sper ca foarte repede să putem scana eticheta oricărui produs şi să vedem cum e produsul pe faţa noastră.  Avânt mare au şi vor avea şi aplicaţiile de modificat fotografii: scot riduri, conturează, aduc un plus de luminozitate şi multe altele. Toate acestea pentru a părea perfecte. Şi se pare că lucrurile nu se vor opri aici. Ah!
  5.  Balsamul uscat – da aţi citit bine, balsam. Şi eu credeam că şamponul uscat este cea mai bună chestie. Se pare că balsamul uscat va fi lansat undeva în primul trimestru din 2016 de către o companie din SUA. Tot ce sper este să ajungă repede pe piaţa europeană ca să ne putem bucura şi noi de invenţie.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: