Spray-On Nail Polish

Nails Inc. efectiv a rupt internetul în două cu noua ojă spray pe care au anunţat-o, care a fost lansată în noiembrie în UK şi a fost epuizată imediat. Cică există o listă de aşteptare chiar şi pentru clienţii din SUA.  Întâi se aplică un base coat, normal, ca să protejăm unghia. Dar trebuie extra atenţie să nu aplicăm base coat şi pe cuticule altfel oja se va lipi şi acolo. Oja vine într-un tub tip spray, se aplică peste unghii şi degete că altfel nu ai cum. Trebuie să aveţi grijă să puneţi o foie de hârtie sau şerveţel sub mâini altfel veţi face o mare mizerie peste tot.

23

Apoi, peste unghii se aplică un top coat, trebuie să aveţi iar grijă să nu daţi şi peste cuticule, şi resturile de la spray se spală după aproximativ 2 minute de aşteptare.  Dacă aşteptaţi prea mult s-ar putea ca oja să fie mai greu de îndepărtat. Un tub de spray costă 10 lire şi base + top coat 2 în 1 costă 8 lire. În total 18 lire, aproximativ 110 lei. Scump domnule, scump.

Personal, mi s-ar fi părut uimitor să existe numai oja spray şi atât, iar aceasta să rămână pe unghi fără a fi nevoie de base coat şi top coat. Logic este mai simplu să aplici pe unghii un base +top coat incolor decât o ojă. Din propria experienţă ştiu că am trecut prin clipe de coşmar cu oje pe care nu puteam să le aplic fără urme nici dacă aş fi stat în cap. Dar, marea mea problemă ar fi rezistenţa. Sunt foarte curioasă care va fi experienţa de utilizare în materie de rezistenţă. Cu toate că aplicare base coat + spray +  top coat ar reduce timpul de aplicare al ojei la cel puţin jumătate. Cât poate să dureze să dai cu un spray pe deasupra unghiilor până la urmă?458d6e717382b39d42fa2113c66d11c5 2843bf173817c319a4cd459153142f1f

Momentan există doar două nuanţe (Shoreditch Lane şi Hoxton Market) şi cred că ar trebui mai multe. Mi se pare că nici Nails Inc. nu se aşteptau la o astfel de popularitate a produsului.

Comenteaza cu facebook

comments

2 thoughts on “Spray-On Nail Polish

 • 9 ianuarie 2016 at 1:59
  Permalink

  Scump domnule, scump spun si eu la banii astia ma duc la salon si imi pun unghii cu gel.Dar nu o s-o fac nici pe asta pentru ca multe fete se plang de aspectul pe care il au unghiile naturale pe dedesubt adica se ingalbenesc f.rau si arata dramatic.Raman la oja clasica.

  Reply
  • 9 ianuarie 2016 at 15:12
   Permalink

   Eu folosesc oja semipermanenta si unghia ramane alba si nu se ingalbeneste deloc, desi nu fac pauza intre oje, Si tine cel putin 3 saptamani.

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: