Produse care mi-au atras atentia

Plasturii pentru ochi Radara

Mi-au atras atenţie pentru că pozele de pe site cu înainte şi după par a fi reale. Plasturele pentru ochi crează micro canale, iar acestea sunt umplute cu acid hialuronic. Teoria spune că celulele de acid sunt prea mari pentru a pătrunde în piele, iar Radara nu face altceva decât să creeze canalele pentru ca acesta să penetreze pielea.  Pe lângă plasturii pentru ochi ce par să vindece „laba găştei”, compania mai promite să dezvolte şi plasturi pentru frunte, decolteu, buza superioară şi partea de sub ochi. Cercetătorii spun că metoda asta de livrare a produselor antirid este eficientă. Oare invenţia asta să fie sfârşitul ridurilor?

Casca Heat-Treat

Casca pentru păr Heat-Treat pare că face minuni: adaugă strălucire, reduce electrizarea şi îmbunătăţeşte aspectul părului degradat. E ca o cască de salon, numai că simplu de utilizat acasă. Crează un mediu cu abur ce funcţionează cu orice tratament, balsam sau mască pentru păr, maximizând performanţa acestora.  Astfel, părul este de până la 3 ori mai hidratat. Se încălzeşte în cuptorul cu microunde şi se foloseşte.

Covoraşul Bliss Kiss

Mat__55062.1452749042.1280.1280

Bliss Kiss Miracle Mat este produsul ideal pentru persoanele pasionate de manichiură. Protejează suprafeţele care altfel pot fi distruse de ojă sau dizolvant. Cu toate ştim ce înseamnă ojă pe birou sau pe masă. Toate accesoriile (mărgele, strasuri) stau pe el fără probleme. Are zone pe care puteţi testa culorile, combinaţia de culori sau modelul dorit. Se poate turna chiar şi acetonă sau dizolvant în cercurile speciale şi acesta nu va curge.

Vouă ce produse v-au atras atenţia?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: