La multi ani 2016

Articolul acesta ar fi trebuit să înceapă cu „În fiecare an wordpress…”, dar nu pot să încep aşa pentru că 2015 a fost primul anişor al blogului pe platforma wordpress. Atfel că voi începe cu „Am primit primul meu raport wordpress despre blog”. De când m-am mutat pe wordpress, mă laud cu:

Cel mai citit articol pe 2015 a fost Review vopsea de par Wellaton de la Wella

Capture

Bineînţeles că 2015 nu a fost un an complet, m-am mutat pe wordpress abia prin aprilie, aşa că am 125 de articole scrise. Destul de puţin… şi o zic şi eu ca la Masterchef: pot mai mult. Dar nu am timp mai mult. Sper totuşi că 2016 să fie un an mai bun din perspectiva asta şi să reuşesc să scriu mai mult. Se pare că cea mai lungă perioadă de inactivitate a fost de 7 zile, vai vai 🙁 şi că cele mai multe articole le scriu marţea. Nici nu mi-am dat seama de aşa ceva.Capture2

Review-urile şi tutoriale sunt articolele care vă plac cel mai mult pe blog, deşi unele au fost scrise în 2014, sunt încă căutate. Nu suntem o comunitate foarte mare încă, dar vreau să vă mulţumesc pentru fiecare vizită a voastră şi pentru că sunteţi alături de mine. Sper să reuşesc că scriu mai des anul acesta, iar dacă aveţi idei despre ceea ce aţi vrea să citiţi aici, le aştept cu mare drag. Nu vă mai zgârciţi la comentarii :).

Un an nou mai bun decât 2015 şi mulţi pupici :*:*:*:*

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: