Cover FX Custom Cover Drops

custom_cover_drops_dropper

Custom Cover Drops de la Cover Fx este un produs pe care l-am descoperit recent şi pe care mi-ar plăcea să îl adaug cât de curând în colecţia mea de produse de machiaj. Custom Cover Drops conţine particule pigmentate ce permit personalizarea oricărui produs prin reglarea nivelului de acoperire. Deci nu este nici fond de ten, nici BB sau CC Cream, este pur si simplu un pigment ce reglează nivelul de acoperire. Nu se foloseşte singur, ci împreună cu fondul de ten sau crema nuanţatoare. Bine, până la urmă poate fi amestecat cu orice: creme, serum, uleiuri, fonduri de ten, creme nuanţatoare etc. Adică crema preferată de zi + Custom Cover Drops = fond de ten!

nuante

Are destule nuanţe şi subtonuri ca să mulţumească pe toată lumea. Probabil că este şi destul de spornic pentru că se utilizează foarte puţin: 1 picătură – acoperire uşoară, 2 picături – acoperire medie, 3 picături – acoperire completă, 4 picături – acoperire totală. Tot ce depăşeşte 4 picături este prea mult. Este potrivit pentru toate tipurile de ten.

ingrediente

Se laudă că nu conţine parabei şi suflaţi. Vă las aici lista de ingrediente să vedeţi şi voi ce şi cum.

L-am găsit pe BeautyBay la preţul de 43,4 euro, aprox. 200 de lei şi am văzut că trimit în România şi că transportul e gratuit la comenzi peste 20 de euro. Eu nu am cumpărat niciodată de pe BeautyBay. Voi ce experienţe aveţi cu acest site?

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: