TAG – cele 3 produse pe 2015

Astăzi am o leapşa mică de dat: dacă ar fi să alegeţi numai 3 produse din anul 2015 pe care le-aţi alege?

Mie mi-a fost foarte greu să aleg. Stau de vreo câteva zile şi mă gândesc ce să aleg. Până la urmă am ales 3 produse care mi-au făcut viaţa mai uşoară în 2015

61drr6mjALL._SL1500_

1. Serul cu Vitamina C de la InstaNatural mi-a făcut viaţa mai simplă în momentele în care mă umpleam de erupţii cutanate din varii motive. Are un efect uimitor asupra coşurilor, le usucă rapid şi trec cam peste noapte (dacă sunt mai mici). Vă povesteam aici despre el şi vă spuneam că îmi usucă un pic pielea, aşa că i-am găsit utilizarea ideală: numai pe coşuri.

20150530_140820

2. Pudra Catrice Prime and Fine a fost descoperirea anului 2015 pentru mine. Vă povesteam aici despre ea şi v-am zis că a fost dragoste la prima vedere. Ei bine îmi menţin părerea. Matifiază, rezistă pe ten chiar şi 8 ore, şi vara este perfectă pentru tenul meu mixt.

20150530_140959

3. Piatra de alaun a devenit cel mai bun anti-perspirant din colecţia mea. Făceam aici o comparaţie cu un deodorant mai scump. Între timp m-am convins complet că piatra de alaun face minuni pentru piele, trebuie doar avută puţină rabdare. La început am transpirat abundent şi apoi, cu timpul, totul s-a reglat. Acum, aş putea să nu aplic deloc anti-perspirant şi nu miros, nu transpir. O sa revin cu un review complet cum am ajuns aici pe etape.

Abia aştept să aud ce produse aţi alege voi pe 2015. Ori pe blog la voi, căci dau tag-ul tuturor fetelor care vor să îl preia, cât şi în comentarii, daca nu aveţi blog.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: