Batiste sampon uscat

20151220_091213

Să zicem că te pregăteşti de o seară liniştită acasă în care să te răsfeţi cu ceva tratamente, cu o baie lungă şi aromată, o mască pentru păr şi apoi un ceai urmărind serialul preferat. Când, deodată, primeşti un telefon. Trebuie musai să ajungi la un eveniment şi dacă nu ajungi rişti să fii concediată. Te uiţi dezorientată în jur, eventual tragi şi o înjurătură bună şi te apuci să te pregăteşti. Alegi ţinuta, te machiezi şi întinzi mâna după Batiste şampon uscat, ca să faci şi o coafură demnă de o serată.

20151220_091309

Ei cam aşa ar suna urgenţa care să necesite aplicarea Batiste şampon uscat în viziunea mea. Numai că la mine nu s-a întâmplat aşa. Eu m-am decis într-o seară că ar fi cazul să aplic un ulei pe păr şi să stau cu el toată noaptea, urmând ca a doua zi să mă spăl şi să scot excesul din păr. După ce părul s-a uscat, cum trebuia să mergem la o petrecere, m-am uitat uimită în oglindă să văd că părul meu e plin, îmbâcsit de ulei. Aşa ceva nu am mai păţit până acum. Timp să mă spăl şi să mă usuc din nou nu mai avem aşa că am aplicat Batiste şampon uscat şi am coafat.

12508950_1299057803453778_641881627417622881_n

Acum, în urma testării şamponului am câteva păreri, atât personale cât şi adunate de la colegele de birou.

Părţi bune:

 • se aplică simplu şi are efect imediat. pur şi simplu se pulverizează pe păr, se masează un pic şi apoi se scutură
 • nu rămâne alb pe păr, dacă îl scuturaţi foarte bine
 • reîmprospătează părul imediat, iar acesta pare că e spălat în ziua respectivă
 • pur şi simplu trebuie să îl ai, căci urgenţe există tot timpul

Părţi mai puţin bune:

 • nu se poate aplica de două ori. adică dacă îl foloseşti azi, mâine nu o să mai aibă acelaşi efect sau nu o să aibă efect deloc
 • dacă pui prea mult e posibil să îşi irite un pic scalpul. unele colege au spus că dacă pui prea mult şi mai şi stai cu el în păr de azi până mâine e posibil să te mănânce scalpul

Îl găsiţi de cumpărat în farmaciile Sensiblu, iar preţului unui tub de Batiste este 23,99 ron pentru Original, Blush, Cherry, Tropical şi 28,99 pentru XXL Volume, Blonde şi Brunette.

Punctul meu de vedere: nu este un produs fără de care nu pot trăi. Am trăit până acum bine merci şi fără el. Dar este un produs ce e bine să fie la îndemână, căci nu se ştie niciodată ce urgenţă poate apărea. În afară că îmi elimină excesul de sebum, nu am constat că ar face părul mai simplu de coafat. La mine părul devine rigid şi aspru după folosire şamponului uscat Batiste. Când o să termin tuburile pe care le-am primit în cadrul campaniei de testare #buzzbatiste o să îl recumpăr pentru cazurile de urgenţă care se pare că se întâmplă.

Comenteaza cu facebook

comments

One thought on “Batiste sampon uscat

 • 16 ianuarie 2016 at 0:35
  Permalink

  Clar l-as folosi numai in situatiile de urgenta .In general incerc sa ma spal la 2-3 zile cu sampon clasic.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: