Accesorii Tellur

Am primit spre testare, în cadrul campaniei buzzstore, 4 accesorii Tellur: o cameră video de maşină, un modulator FM, un selfie stick şi un suport de tabletă. Le tot testez de vreo lună şi am câteva impresii de împărtăşit cu voi.

20151123_153628_HDR

  1. Suport de tabletă Tellur

Îmi place că are accesoriu pentru parbriz şi pentru tetieră, fiind mană cerească pentru cei care au copii mici şi vor să îi ţină ocupaţi în maşină.

20151220_100054_HDR

Pe parbriz se prinde foarte bine, ventuza este destul de puternică ca să susţină greutatea unei tablete, dar pentru cele de 10,1″ cum e a mea, trebuie musai poziţionată astfel încât suportul să se sprijine de bord deoarece vibrează foarte puternic pe drumurile noastre şi nu se poate citi o carte, de exemplu.

2. Cameră video Tellur

De mult îmi doream o cameră video pentru maşină, acum doar trebuie să mă obişnuiesc să o iau cu mine :). Nu am pretenţii că stau la volan jumătate din viaţă ca să îmi trebuiască cine ştie ce cameră profesională ce costă de la câteva sute la câteva mii de lei. Camera video de maşină de la Tellur este ideală pentru mine.

Se fixează bine pe parbriz, se roteşte la dreapta sau stângă după cum este necesar, are leduri de iluminare pentru filmarea pe timp de noapte, poate filma în bucle de câte 2 min., 5 min., 10 min. sau 15 min. sau filmează continuu. Asta în funcţie de capacitatea cardului.

3. Selfie Stick Tellur

res_9d6273c0504bd51fdd7725eff77bc4e1_full

Este primul meu selfie stick şi chiar sunt încântată de el. S-a conectat extrem de simplu prin Bluetooth la telefon şi funcţionează perfect.

4. Modulator FM Tellur

În general modulatoarele FM mi-au dat mari bătăi de cap deoarece nu reuşeam să găsesc unul care să nu fâşâie şi să nu se deconecteze. Se pare că acum am găsit unul bun.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: