Review Spray reparator Nivea

Bună frumoaselor! Aici Hadasa pe fir. Mă bucur să am ocazia să fac al doilea review pentru Alina, căreia îi mulţumesc mult. Azi vorbim despre un produs interesant Spray reparator Nivea.

d7114ef49cc4ec5c117b6356680a9307

Acest spray este de fapt un balsam de păr fără clătire. Este îmbunătăţit cu Keratină lichidă şi ulei de Babassu. Uleiul de Babassu este foarte bun pentru păr deoarece conferă vitalitate şi strălucire firelor de păr, este util pentru scalp uscat, păr deteriorat, casant. Cu alte cuvinte când am văzut ce conţine acest produs am spus că este perfect pentru mine. Am firul de păr moale şi casant aşa că am avut aşteptări mari de la acest produs.

Produsul promite:
– Întăreşte firul de păr încă de la rădăcină şi îi oferă rezistenţă
– Reconstruieşte structura firului de păr, oferindu-i strălucire şi elasticitate
– Protejează vârfurile
93852ef675633e9823938d6c68ead734

graphic
Se aplică pe părul umed după şamponare sau pe părul uscat. Eu l-am folosit în ambele modalităţi. Nu am avut probleme, se usucă imediat, nu încarcă părul. Nu recomand însă folosirea zilnică. Eu l-am folosit doar pe părul umed după şamponare şi a doua zi pe părul uscat. În următoarele zile părul meu începea să se murdărească şi nu vroiam să îl mai încarc. Nu vedeam rostul.

O să încep cu ceea ce mi-a plăcut. Îmi place foarte mult comoditatea pe care ţi-o conferă un astfel de produs. Întradevăr înlocuieste balsamul fără nicio problemă. Asta m-a încântat pentru că nu mă aşteptam să funcţioneze foarte bine la părul meu moale. Contribuie foarte mult la descurcarea părului. Dacă vă e greu să vă descurcaţi părul de obicei, vă recomand cu mare drag să încercaţi un astfel de produs pentru că este foarte eficient. De asemenea, cu cât părul de descurcă mai uşor, cu atât mai puţine fire rupte ne vor părăsi. Are un miros plăcut, neutru, dar destul de puternic. Mie îmi persistă pe păr întreaga zi.  În privinţa rezistenţei pe care o poate oferii părului nu m-a dat pe spate. Nu cred că am văzut vreo diferenţă. Părul meu se rupe la fel de uşor. Dar, pentru că un tratament are nevoie de mai mult timp pentru a-şi arăta efectul cu adevărat, nu o să mă pronunţ categoric. Vârfurile despicate tot despicate rămân, cel puţin în cazul meu. O să îi mai ofer oricum timp pentru a vedea dacă se vede o îmbunătăţire în ce priveşte fortificarea firului de păr.

Per total îmi plac e acest produs chiar dacă nu s-a ridicat la nivelul aştepărilor mele. Dacă verodată vă e lene să vă daţi cu balsam sau uitaţi, acest produs poate fi salvator. Acesta a fost review-ul meu. Aştep părerile voastre în comentarii, dacă aţi încercat acest produs sau vreţi să îl încercaţi. Ce părere aveţi? Şi eu şi Alina vom fi mai mult decât fericite să citim comentariile voastre.  Vă pup!

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: