Revelatia anului 2016: 1derlash Pen

După toate zvonurile pe care le-am auzit, se pare că revelaţia anului 2016 în materie de machiaj se numeşte simplu:  1derlash Pen.

e1ecc77b99bd922c4c6422d7d10a593d

 

 

1derlash Pen se laudă că va fi primul rimel etanş la aer, oferind volum şi definire. Este un rimel cu formă de stilou, iar produsul iese prin învârtirea acestuia. Formula brevetată se laudă că este etanşă la aer, marea problemă a rimelurilor în care, din cauza mişcărilor de piston, intră aerului şi se usucă foarte repede. De asemenea, textura produsului va avea un timp scurt de uscare, fiind perfectă pentru aplicarea mai multor straturi fără un timp considerabil de aşteptare, minimizând pericolul de lipire a genelor. Iar periuţa brevetată promite să ofere o separare şi o definire a genelor de neegalat datorită aplicării la 180 de grade. În plus, se laudă că testele efectuate au arătat că prin acest design se reduce numărul de bacterii în comparaţie cu tuburile de rimel clasic şi nu permite uscarea periuţei în condiţii normale de depozitare.

37113bf26413866df227f52aa21c53fc

Bineînţeles culorile vor fi personalizabile după dorinţe, cel puţin asa promite producătorul, compania Cosmopak din SUA.

Mi se pare tare ciudat că revoluţia în materie de machiaj vine de la companie ce produce ambajale, dar orice schimbare în bine este binevenită. Cică cercetările efectuate au durat 3 ani, până au ajuns la această formă şi la această formulă. În plus, chiar nu îmi dau seama cât de comodă ar fi aplicarea. Stiloul pare destul de gros şi ştim cu toate ce mişcări contorsioniste sunt necesare pentru aplicarea rimelului fără a murdări tot.  Sunt chiar foarte curioasă cât o să coste minunea.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: