Review pigment albastru MAC

Bună,

În primul rând, vreau să-ți mulțumesc, Alina, pentru oportunitatea de a testa un produs absolut superb și anume pigmentul MAC albastru maroniu de care m-am îndrăgostit, iar în al doilea rând, vreau să-mi cer scuze pentru că am trimis review-ul atât de târziu!

SAM_8314

Astfel, acest pigment m-a cucerit deoarece îl poți folosi atât pentru un machiaj de zi: aplicat pe pleoapa inferioară în combinație cu un pigment deschis la culoare, bej/auriu/șampanie, aplicat pe cea superioară(un machiaj senzațional de vară), cât și pentru un machiaj de seară, aplicat pe toată pleoapa mobilă. Mi-a plăcut și textura sa deoarece nu este prăfos, nu se întinde și nu se strânge, iar de reflexele auriu, maroniu, turcoaz nu mai spun. Ce să vă mai spun?! Îmi place mult că intensifică nuanța ochilor (probat pentru ochi verzi), în schimb nu-mi place că accentuează (în cazul în care aveți) cearcănele, atunci când e folosit pe pleoapa inferioară! Așa că, mare grijă!

SAM_8288 SAM_8295

Sper, cât de curând, să vă pot trimite și câteva foto cu machiaje realizate cu acest pigment!

O zi frumoasă tuturor!

PS: Pe partea inferioară a recipientului scrie că nuanța pigmentului e „Blue Brown”, din păcate, nu e pigmentul BB de la MAC, deoarece am folosit pigmentul original de la MAC la cursul de make-up și nu seamănă deloc cu acesta! Mi-am permis să atașez o poză cu originalul BB de la MAC.

mac3

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: