Un tricou personalizat

Îmi pare tare rău că nu am avut timp să scriu acest articol mai devreme. Ar fi trebuit să îl scriu şi să particip cu el la proba cu numărul 5 din SuperBlog 2015, dar nu am avut timp să mă încadrez în termenul limită. Cred că o să vă întrebaţi de ce îl mai scriu acum? Sponsorul probei, Tshirts.ro – magazin online de tricouri personalizate, a ales să ofere 50 de tricouri participanţilor care doreau să facă un review produselor. Eu am fost una dintre persoanele care au beneficiat de un tricou gratuit. Am salutat iniţiativa sponsorului, deoarece mi-am promis mie că voi încerca să nu mai scriu păreri sau articole despre produse văzute doar în poze. Aşa că dacă tot am primit produsul, frumos e să şi scriu despre acesta. Şi chiar dacă nu m-am încadrat în termenul limită al probei, voi respecta cerinţele acesteia.

Dacă vă doriţi un tricou cu mesaj, care să reflecte o anumită stare de spirit sau care să fie pur şi simplu un cadou haios, atunci magazinul online Tshirts.ro este locul potrivit. Aici puteţi alege dintre tricourile deja personalizate sau puteţi să creaţi propriul tricou personalizat. Site-ul este destul de intuitiv. Puteţi alege culoare tricoului- alb, roşu sau negru – imprimeul pe faţă sau pe spate – poza, textul sau fondul. Pe urmă daţi comanda şi gata.

20151022_081050_HDR-1

Eu am ales un tricou deja personalizat care mi s-a părut un cadou potrivit pentru domnul K, mai ales că se potrivea cu o anumită situaţie dintr-un anumit moment. Calitatea tricoului este medie, nu este nici cea mai bună ţesătură, dar nici cea mai rea. Oricum nu este în niciun caz superioară, cum apare pe site, dar pare a fi bumbac totuşi. Dar la doar 34 de lei, cât este preţul, am putea spune că este chiar un tricou ieftin, aşa că nu am ce să mă plâng. Din momentul comenzii a durat 2 zile până a ajuns. Acum nu ştiu să vă spun dacă toate comenzile ajung în 2 zile sau doar cele din cadrul competiţei. Partea frumoasă a fost că am fost sunată să confirm comanda şi mi s-a spus şi termenul de livrare, deci nu am avut cine ştie ce surpriză că nu a ajuns imediat. Mărimea s-a potrivit chiar foarte bine şi, sinceră să fiu, nu mă aşteptam. De obicei tricourile personalizate sunt foarte foarte mici, chiar dacă pe ele scrie că sunt mărimi mari.

Din punctul de vedere al acestei experienţe, vă recomand magazinul online tshirts.ro

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: