Lista de dorinte de pe iherb

Nu am mai dat de mult o comandă pe iherb.com şi mi s-a făcut aşa un dor de ceva răsfăţ… mai ales că toamna vrea să îşi intre în drepturi şi am nevoie de ceva suplimente pentru imunitate (care oricum e la pământ de la pneumonia din vară).  Aşa că am făcut o listă de dorințe cu bunătăți şi chestii interesante pe care mi le doresc.

verbina

Căutând o cremă de mâini am găsit acest set cu săpun şi loţiune de mâini de la Out of Africa cu verbină galbenă. Are uleiuri esenţiale, unt de shea pur şi nerafinat. Mi s-a părut super-util şi foarte simpatic drept cadou. Din păcate are stoc zero în acest moment, aşa că a ajuns în „wishlist” pentru atunci când va fi stoc.

pile

Pila de unghii mi-a atras atenţia pentru că are câte o granulaţie diferită pe fiecare parte, deci 4 în 1. Preţul totuşi mi se pare cam mare, dar pentru unghii frumoase ce nu face o femeie?

sapun

Numai după nume şi săpunul acesta mi se pare fantastic: săpun cu lapte de capră şi aromă de lavandă. O fi el pentru copilaşi, dar cred că e minunat şi pentru noi. Are ulei de ricin, nucă de cocos şi măsline plus aloe vera.

spray

Spray contra iritaţiilor de la Neemaura Naturals. Are în combinaţie aloe vera, pentru a menţine concentraţia, plus alte ingrediente cum ar fi: muşeţel, ulei de cimbru, ulei de protocal, lavandă şi altele. Se foloseşte pentru a combate efectele iritaţiilor indiferent de cauză: alergii, vânt, insecte.

Şi lista rămâne deschisă până mă decid să apăs butonul de comandă.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: