Review Masca de la Queen Helen, cu extract de struguri

În cadrul programul de produse pentru testare, Maria a testat masca cu extract de struguri de la Queen Helen achiziţionată de pe iherb.com (site-ul ăla cu multe bunătăţi). Să vedem ce părere are!

Pentru început vreau să vă spun că nu sunt mare fană a măștilor deja pregătite. Le prefer pe cele homemade, realizate pe loc cu ingrediente naturale, însa îmi place să încerc și alternativele cum este şi aceasta, Masca Peel OFF de la Queen Helen, care mi-a fost oferită de către Alina. Sincer vorbind, uneori sunt mai grăbită sau mai leneșă și poate nu am chef sau timp să storc sucuri, să pasez ingrediente și să le amestec, ci pur și simplu iau repede tubul cu mască de la Queen Helen, o spatulă de lemn micuță și îmi întind, pe față și pe gât, o cantitate suficientă de produs. Îmi place așa mult răcoarea și senzația de hidratare intensă pe care mi-o oferă, încât a fost o plăcerea să o folosesc în zilele acestea toride. Timpul de așteptare pentru această mască este unul mic, doar de 10 minute, după care nu mergem la baie pentru a o îndepărta prin clătire, ci pur și simplu, după aceste minute, ea este deja uscată și nu trebuie decât îndepărtată fâșie cu fâșie de pe ten. Cu toate acestea, măștile clasice pot intra în contact cu ochii, cauzând probleme iar cu această mască, atât de practică, ați scăpat de o atenție în plus. Această mască este o alternativă mult mai rapidă atunci când avem perioade mai aglomerate și vrem să ne răsfățăm un pic, chiar dacă nu avem prea mult timp la dispoziție.

Mi-am dorit să testez această mască și datorită faptului că conține extract de sâmburi de struguri. Pe tub scrie că extractul de sâmburi de struguri conține un puternic antioxidant asemănător celui propriu pielii. Produsul curăță porii înfundați, ajută la reducerea ridurilor de expresie iar tenul nostru este vizibil mai tonifiat și reîntinerit. Mie personal mi-a plăcut cât de curat mi-a lăsat tenul după folosirea ei. De precizat că nu mi-a produs niciun disconfort sau vreo iritație pe ten.

WP_20150806_001

Știu că există persoane care nu agreează genul de produse cosmetice care conțin alcool. Deci atenție! Această mască are în conținut Alcohol Denatured și Polyvinyl Alcohol.

Per total eu personal am fost mulțumită de ea și o voi mai folosi în continuare cu siguranță.

 

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: