Review Luciu de buze Beauty UK

Urmează iar un articol despre un produs testat de o cititoare. Ştiu că în ultima perioadă au tot fost astfel de articole, dar e bine să avem şi alte păreri câteodată, nu?

mail.googale.com Bună! Azi m-am decis să vă împărtășesc părerea mea despre luciul de buze (lip lust) de la Beauty UK. Am primit din partea Alinei nuanţa nr. 11 office chic.

IMG_1375Are o nuanță discretă sidefată şi oferă foarte multa strălucire buzelor. Pozele mi-au dat chiar bătaie de cap până am reușit sa le fac din cauza particulelor strălucitoare pe care le conține acest gloss.

mail.goosdsgle.comMi-a plăcut mult aplicatorul sub forma de bureţel foarte delicat care se şi îmbibă cu produs şi îl face uşor de aplicat. Datorită lui putem evita şi scurgerile neplăcute de produs în căpăcel. Oferă hidratare şi strălucire timp de câteva ore, deci per total este unul dintre cele mai bune glossuri pe care le-am avut pana cum şi de aceea vreau să îl şi păstrez.

Dacă ar fi să îl cumpăr aş opta pentru o nuanță mai închisă. Iată-l şi pe buzele mele:

mail.google.com

Doresc să menționez că produsul nu mi-a produs nicio iritație la nivelul buzelor,nu am simțit niciun gust neplăcut în gura pentru că are un parfum foarte discret aproape imperceptibil.

KISSES!

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: