Review – Garnier Fructis Goodbye Damage Instant Ultra-Care

Dragele mele, pentru că în viaţa mea au avut loc anumite lucruri deloc plăcute care mi-au mâncat tot timpul disponibil, astăzi vă las iar pe mâinile cititoarelor cu un review din campania produse pentru testare.

Bine v-am găsit pe blogul Păreri Răzleţe! Mă bucur mult să fac acest review pentru Alina, pe această cale îi mulţumesc că mi-a dat această oportunitate să pot împărtăşi cu voi impresiile mele. Când am descoperit pagina cu produse spre testare, mi-a atras atenţia în mod deosebit un produs pentru îngrijirea părului. Este vorba despre Garnier Fructis Goodbye Damage Instant Ultra-Care. Am vrut să încerc acest produs deoarece eu am părul lung, firul subţire şi moale de aceea se încâlceşte foarte uşor dacă nu folosesc un produs care să îl ajute. În plus, în ultima vreme îl simţeam destul de slab, deci produsul a fost oportun.

garnier

 

 

Am fost destul de entuziasmată să încerc acest produs, în special pentru că am văzut că conţine ulei de Amla, care stimulează creşterea părului, este responsabil pentru efectul de strălucire şi previne despicarea vârfurilor. Şi Keraphyl, o proteină care pătrunde în cuticula fibrei capilare pentru a o repara, astfel părul e mai rezistent. Cam cu asta se laudă acest produs.

Prima impresie, însă, nu a fost cea aşteptată. În primul rând, pe ambalaj nu scrie ce conţine. E balsam? Mască? Tratament? Trebuie să cam ghiceşti. Totuşi, cum eu nu mă dau bătută uşor, am făcut câteva cercetări ca să aflu că este un soi de tratament, balsam combinat cu mască, care se topeşte pe păr, şi e mai eficient decât un balsam. Asta am lămurit-o. Dar, în succesiune logică, apare întrebarea: cum îl foloseşti? Aici mister total, ambalajul nu m-a ajutat, nici nu era în română decât o etichetă care spunea la ce e bun, în rest cred că era indiană sau ceva de genul. Internetul nu ştie nici el cum să foloseşti acest produs, aşa că am mers pe ghicite. Am zis că e un balsam, şi o mască, deci îl folosesc cum folosesc eu balsamul în mod obişnuit, adică mai mult decât trebuie. L-am lăsat să acţioneze după fiecare şamponare, cam 10 minute.

Să vă spun ce conţine recipientul. Compoziţia produsului este asemănătoare cu cea a unui balsam, poate mai uşoară. Are o culoare portocaliu deschis, înspre piersică, şi se aplică uşor. Cel mai bun lucru la acest produs este mirosul. Mirosul este fantastic. Mi-a plăcut mult. Miroase a gumă de mestecat, mi-a amintit de guma Turbo din copilărie sau de Orbit pentru copii.

Până aici m-am descurcat, să vedem dacă şi face ce spune. Nu aveam aşteptări astronomice, mă aşteptam doar ca părul să aibă strălucire, mai puţine vârfuri despicate, şi să îl lase mătăsos. De asemenea, pe ambalaj se menţiona că pentru a vedea efecte produsul trebuie aplicat de trei ori. Prima aplicare nu m-a impresionat. Am urmărit cu atenţie o îmbunătăţire, dar părul meu se simţea mai degrabă aspru la atingere, decât mătăsos. Ştiam că trebuie să îl folosesc de mai multe ori pentru a vedea rezultate, aşa că nu m-am impacientat. La a doua folosire a fost mai bine. Am simţit părul mai mătăsos, s-a descâlcit mai uşor. După a treia foloire deja părul avea un aspect mai sănătos. Eu însă nu am observat, şi eram convinsă că nu funcţionează aşa bine, până ce o prietenă mi-a spus: ”Ce bine îţi arată părul!”. Atunci m-am uitat mai atent şi am observat că într-adevar funcţionează. Părul se simte mai puternic, mătăsos la atingere, are şi strălucire. Aspectul vârfurilor despicate a fost redus, nu mult.

Per total, sunt mulţumită de acest produs, mă bucur că am putut să îl încerc. Dacă vreţi să-l încercaţi, am văzut că preţul e undeva la 20 lei. Bineînţeles, cele mai bune rezultate se văd dacă folosiţi întreaga gamă Garnier Fructis Goodbye Damage, eu am avut doar acest tratament. În încheiere, îi mulţumesc Alinei pentru aceastaă oportunitate, sper să revin cu un alt review pe acest blog. Vă pup!

Comenteaza cu facebook

comments

One thought on “Review – Garnier Fructis Goodbye Damage Instant Ultra-Care

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: