Review – Paletă de farduri Joy

Am lipsit câteva zile şi sunt convinsă că mi-aţi dus dorul (măcar unii dintre voi). Am avut nişte zile infernale la birou, sper să revin complet pe blog cât de curând căci am noutăţi să vă povestesc. Între timp, să las cu părerea unei cititoare despre Paleta de farduri Joy primită în cadrul programului produse pentru testare.

Alina îţi mulțumesc că mi-ai dat ocazia să testez paleta de farduri Joy. Paleta de farduri este foarte rezistentă şi atractivă, este uşor de transportat, nu îmi lipsește nicăieri din geantă.

 20150601_141744

Cele 12 culori sunt aranjate perfect. Paleta conţine culori potrivite atât pentru machiajul de zi, cât şi pentru cel de seară, eu mai mult am folosit culorile de zi, nu am avut niciun eveniment de seară.

20150601_141906(1)Pentru mine reprezintă paleta pe care o folosesc cel mai des când caut un machiaj de zi rapid şi nu numai. Culorile se aplică rapid şi arată foarte bine pe pleoape. Am folosit aceasta paletă în combinație cu un primer. Primerul m-a ajutat să nu obţin acel efect urât de fard strâns în pliu. Culorile rezista foarte bine pe pleoape, chiar foarte multe ore faţă de alte palete de farduri pe care le-am folosit şi care după câteva ore se ștergeau. Sunt foarte mulţumită de această paletă de farduri, îmi doresc foarte mult să o opresc.

Comenteaza cu facebook

comments

One thought on “Review – Paletă de farduri Joy

  • 9 iunie 2015 at 23:37
    Permalink

    E simpatica paleta si foarte variata!
    Sa o foloseasca in continuare cu placere!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: