Review Gene False Sex and the City si Ardell

Dragele mele, aşa cum v-am obişnuit, urmează un nou articol din categoria „Părerea cititoarelor” în cadrul programului Produse pentru testare susţinut de Păreri Răzleţe. Astăzi discutăm despre genele false Sex and the City şi Ardell.

Acum ceva vreme am primit de la Alina, două seturi de gene false: Sex and the City şi Ardell. Mie îmi place să testez cam tot ce este nou pe propria mea piele, iar efectul genelor false mi se părea „wow”. De cum am văzut că sunt în rubrica Produse pentru testare, m-am şi abonat… ca deh… e sezonul nunților şi al petrecerilor până noaptea târziu… banchetele sunt la cotitură şi apoi ieșirile în club cu prietenii pe care… știm bine, toate vrem să îi impresionăm.

11639852_998531940165939_611661320_oEi bine, seturile de gene au ajuns rapid în posesia mea, iar împreună cu ele şi un set de benzi adezive despre care vă voi vorbi curând. Primele testate au fost genele Sex and the City, pentru că m-a atras accesoriul lipit de ele. Ca o novice ce sunt, prima încercare nu a fost extraordinară, în sensul că mi le-am băgat în ochi, nu am avut penseta potrivită, apoi când le-am lipit mi s-au părut prea lungi. Desigur acestea pot fi scurtate, iar bijuteria argintie poate fi îndepărtată. Cum repetiția e mama învăţăturii, după câteva ture de lipit – dezlipit, am început să capăt experiență şi să le lipesc perfect la baza genelor mele fără prea mare efort. Genele false se lipesc pe pleoapa curată, fără machiaj, se aplica apoi machiajul dorit, tușul de ochi şi un strat fin de rimel. Efectul obținut este spectaculos, schimbând aproape în totalitate, fizionomia ochiului. Genele Sex and the City vin cu un tubuleț de adeziv inclus care este destul de ok. Revin cu o părere mai avizată după mai multe utilizări. Cred că aceste gene sunt mai tinerești… ca să zic aşa, fiind mai potrivite pentru persoanele cu pleoapa ridicată. Le recomand pentru machiajul de seară sau pentru evenimente deosebite. Aplicate corect, oferă privirii profunditate, creând o aura misterioasa oricărui chip.

11639768_998531936832606_1921005011_oCum experiența îşi spune cuvântul… la genele Ardell nu am întâmpinat niciun fel de probleme. Am folosit același tub de lipici, iar aplicarea lor a fost floare la ureche. Acestea mi-au plăcut mai mult. Sunt mai scurte, urmând linia genelor naturale. Parcă se aplica mai ușor şi dintr-o mișcare se scot. Genele false se pot refolosi. Se curată uşor de resturile de machiaj şi se așează pe suportul lor, în cutie pentru a fi gata de acțiune ori de cate ori vreți priviri cu impact. Mie mi-a plăcut efectul vizual pe care îl creează. Privirile se încarcă de mister, devin profunde şi întunecate. Le recomand pentru ocazii speciale.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: