Dragoste la prima aplicare – pudra Catrice

20150530_140820

Pudra matifiantă rezistentă la apă de la Catrice Cosmetics am cumpărat-o de pe 1001cosmetics.ro (site pe care vi-l recomand) pentru că de foarte mult timp mi-am dorit să încerc produsele Catrice. Şi a fost dragoste la prima aplicare. Sincer vă spun că până acum nu am mai avut pudre de care să mă îndrăgostesc. Am avut pudre care mi-au plăcut şi pe care le-am lăudat, dar această pudră îşi face treaba din toate punctele de vedere şi merită toate laudele.

20150530_140930Este o pudră cu textură mătăsoasă, care matifiază pentru un aspect perfect mat. Rezistă aproximativ 8 ore pe ten fără probleme. Formula rezistentă la apă este un plus binevenit mai ales în zilele călduroase, când rezistenţa la umiditate chiar face diferenţa.

20150530_140912Deşi pe ea scrie că nuanţa este 010 translucid, din instrucţiuni am înţeles că este o formulă care se adaptează culorii tenului. Din punctul meu de vedere, este singura pudră pe care am nimerit-o fix la culoarea tenului, deci ceva adevăr este până la urmă. Are efect de focalizare şi este îmbogăţită cu vitaminele A şi E. În poză aveţi şi lista de ingrediente.

Părerea mea:

– rezistă 8 ore pe ten fără probleme

– face faţă la umiditate şi transpiraţie fără probleme

– matifiază şi uniformizează culoarea tenului

– acoperă imperfecţiunile aproape perfect

Preţul a fost de 24 de lei şi merită fiecare bănuţ. La cât de încântată sunt, sigur o voi recumpăra.

Comenteaza cu facebook

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: