Despre noul detergent Persil Power Mix

20150514_151025Am primit spre testare, de la BuzzStore, noul detergent de rufe Persil: Power Mix Caps. Adică inovaţia ce combină puterea detergentului gel concentrat cu cea a detergentului pudră. De ce m-am apucat să povestesc despre detergent? Pentru că frumuseţe nu înseamnă numai machiaj, ci şi curăţenie. Aşa că revenind: capsulele sunt formate din 2 părţi: una cu detergent lichid şi una cu detergent pudră. Sincer vă spun că nu mi-aş fi imaginat niciodată cu un pic detergent pudră amestecat cu cel lichid face o diferenţă atât de mare.

20150514_212743Până acum foloseam tot Persil duo-caps, detergent gel pentru strălucire. Mi se părea mult mai bun decât alte mărci de detergent de pe piaţă. Dar Persil Power Mix Caps face o treabă şi mai bună: curăţă foarte bine petele, lasă albul strălucitor şi miroase foarte bine. Aproape că nu mai este nevoie de balsam.

20150610_201733Toate bune şi frumoase numai că eu cu detergentul capsule (indiferent că este gel sau pudră) am o mare problemă: rămâne între hublou şi garnitură. Dacă nu iese o bucată de haină să o agaţe de acolo, capsula rămâne acolo chiar şi după clătire. Eu zic că fac totul ok, adică pun întâi capsula în maşină, apoi pun rufele peste. De ce se întâmplă asta nu înţeleg.

Dacă vi s-a întâmplat şi vouă, ajutor… Cum aţi rezolvat această problemă?

Comenteaza cu facebook

comments

4 thoughts on “Despre noul detergent Persil Power Mix

 • 21 iunie 2015 at 10:36
  Permalink

  Eu numai cu Persil spal insa capsulele m-au dezamagit.De ce?
  1.Vara nu le poti tine in caldura ca incep sa se dizolve precum si iarna nu poti sa le tii intr-o incapere cu aburi sau undeva unde este caldura
  2.Am mai patit si eu incidente de genul asta cu casulele cu gel adica fie nu s-au dizovat complet,mai raman agatate de vreo haina fie ajung intre hublou si garnitura.Pe cele cu pudra nu le-am incercat.
  3.Hainele nu miros asa proaspat ca in cazul detergentului gel
  In concluzie prefer Persil Gel.Raman pe varianta asta.Ultima oara am prins si o oferta la care mi-a dat cadou o sticla de Pur numai buna pentru spalat vase.
  Pupici

  Reply
  • 21 iunie 2015 at 10:48
   Permalink

   1. Da, intr-adevar daca tii capsulele in medii umede se lipesc unele de altele. Am patit si eu cu cele in cutie. De aceea noul ambalaj de la Persil Power Mix Caps este o punga resigilabila. Eu o tin in bucatarie, sub chiuveta, si mediu mai umed ca asta nu se poate si inca nu am avut probleme.
   2. Chiar nu stiu ce sa ma fac cu problema asta. Se pare ca nu sunt sigura si nu am gasit inca o solutie.
   3. In aceea ce priveste mirosul, sa stii ca Power Mix Caps au un miros foarte puternic si proaspat. Eu am ramas impresionata de ele.

   Pup :*

   Reply
 • 7 iulie 2015 at 13:47
  Permalink

  eu pun capsula intre haine și nu am probleme, rar se întamplă să se oprească.

  Reply
  • 7 iulie 2015 at 13:50
   Permalink

   Nici mie nu mi se intampla foarte des, dar tot e enervant cand se intampla 🙂

   Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: