De ce Olivia? De ce?

Cred că pe Olivia Steer o cunoaşte toată lumea. Dacă nu o cunoaşteţi, nici nu vă doresc. E mai bine pentru sănătatea voastră, fizică şi mentală. În general, nu mă leg de alte bloguri… dar femeia asta bubuie din toate punctele de vedere. Iar Olivia Steer loveşte din nou:

CaptureO analiză pe text: oamenii nu ar trebui să mănânce carne pentru că… tadaaa: Nu au gheare! Aici femeile sunt avantajate, ele îşi pot lăsa gheare oricând fără să se uite lumea ciudat la ele. Deci femeile merită să mănânce carne!

Capture2Vezi tu, aici gândirea ta o dă iar pe lângă gard fără să îţi dai măcar seama. Până nu vei fi pusă într-o situaţie extremă, nici nu vei şti de ce eşti capabilă. Dacă ai să ajungi în situaţia de mai sus, ai să mănânci carne de om fără să clipeşti. Creierul îi comandă corpului să supraviețuiască împotriva raţiunii. Şi sunt la fel de convinsă că oamenii care au ajuns în situaţii extreme, ar fi spus fix acelaşi lucru înainte… dar au făcut tot ceea ce a fost nevoie pentru a supraviețui.

Draga mea Olivia,

Înţeleg că tu eşti celebră, iar eu sunt un nimeni.

Înţeleg că tu eşti frumoasă, iar eu sunt urâtă.

Înţeleg că tu eşti slabă, iar eu sunt grasă.

Înţeleg că tu nu mănânci carne, iar eu mănânc.

Înţeleg că tu nu îţi vaccinezi copiii, iar eu l-am vaccinat pe al meu.

Înţeleg că tu nu îţi dai seama că aberezi, iar eu stau şi mă crucesc când scrii.

Problema e că dacă îţi spun că eşti proastă o să te superi pe mine. Dacă îţi spun că şi un melc gândeşte mai repede decât tine, ai să zici că sunt invidioasă. Dar, draga mea, nu vrei tu să te abţii de la a mai scrie aberaţii? Aşa nu ai să te mai plângi că lumea te ceartă pentru ceea ce spui sau scrii. Nu vrei tu să înţelegi o dată pentru totdeauna că ceea ce ai scris mai sus e aberant din toate punctele de vedere şi că sfidează logica?

PS. Oricum stai liniştită, tu eşti mic copil pe lângă comentatorii de pe blog.

Capture3Medicii, acest flagel al societăţii, ar trebui arşi pe rug. Habar nu au câte urechi are un om!

Capture4Şi atât!

Comenteaza cu facebook

comments

One thought on “De ce Olivia? De ce?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: